Sport

A Rendőr TE-s futballpalánták sikere Kalocsán

A Rendőr TE-s futballpalánták sikere Kalocsán

2008. október 16., csütörtök
A Rendőr TE-s futballpalánták sikere Kalocsán

Fotók: Gémes Sándor

Az elmúlt hétvégén immár harmadik alkalommal rendezték meg Kalocsán a Piros Arany Kupa utánpótlás labdarúgótornát. A rendezvényen több külföldi, illetve a magyar NB I-es bajnokságban szereplő élcsapat képviseltette magát az 1998-as, 2000-es és 2002-es születésű fiatal focistáival. A 2000-esek között a szegedi Rendőr TE hódította el a kupát!

Idén is rengeteg gyerekcsapat szállt harcba a Piros Arany Kupáért, köztük a szegedi Rendőr Testedző Egylet labdarúgó-szakosztályának három együttese. A legnagyobb sikert a „középső” korcsoport aratta: a 2000. január 1. után született szegedi focipalánták kiemelkedő, harcos játékkal az I. helyet szerezték meg Pécsi MFC, illetve a szerbiai Palics csapatai előtt. A 2002. január 1. után születettek az V., az 1998. január 1. után születettek a XII. helyen zártak.

A bajnok 2000-es gárda tagjai:

Stammer Szabolcs, Godó László, Godó Dániel, Mari Csongor Benkocs Dániel, Csongrádi Benjamin, Oláh Levente, Gémes Máté, Lévai Dominik, Serfőző Krisztián, Berecz Márk

. Oláh Levente a torna válogatottjába is bekerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.