Utazás

Utazás: őszi-téli körutak, Quimby és Abigél

Utazás: őszi-téli körutak, Quimby és Abigél

2008. október 21., kedd
Utazás: őszi-téli körutak, Quimby és Abigél

Együttműködő partnerünk, a C&T Hungary Kft. aktuális utazási hírei és ajánlatai.

1. Hírek és érdekességek az utazás világából

Luxus a hálókocsiban

A békeidők hangulatát idéző luxus hálókocsit állít ősztől forgalomba a Máv Nosztalgia Kft. A színes kárpitokkal és bútorokkal berendezett, tágas De Lux hálókocsi számos európai városba, többek között Krakkóba, Berlinbe, Prágába, Gdanskba és Isztambulba szállítja majd utasait. A jármű az utazások között a Vasúttörténeti Parkban áll, ahol a nagyközönség utazás nélkül is megcsodálhatja. További információ:

www.mavnosztalgia.hu

Egy nőről nevezték el a világ legnagyobb repülőgépét

Ünnepélyes keretek között nevet adtak a Qantas ausztrál légitársaság új A380-as repülőgépének, a névadó hölgy maga is jelen volt a ceremónián. Nancy-Bird Walton az ausztrál repülés egyik úttörőjének számít, akinek ezzel a névadással tisztelegtek. A Qantas ausztrál légitársaság az A380 repülőgépet a világ legnagyobb és műszakilag legfejlettebb légi tömegközlekedési eszközeként tartja nyilván. A nagyság és a technikai háttér mellett a gép csendes, hatékony és erős is, ráadásul a lehetőségekhez képest még környezetbarát is. 10 százalékkal kevesebb üzemanyagot használ el, a káros anyagok kibocsátásának területén is csökkenést mutat és felszállásnál jóval halkabb, mint a többi repülőgép. Az A380-at egy ausztrál repülő legendáról, egy bátor hölgyről Nancy-Bird Waltonról nevezték el. A névadó ceremónia igen bennsőséges, szinte már megható hangulatban telt, és a mára már idős Walton kisasszony is részt vett az ünnepségen

Luxus hajóút Budapestről

Végre Magyarországon is fel lehet szállni a dunai luxushajókra, melyekre eddig csak Regensburgban és Passauban volt lehetőség. A járatokat üzemeltető, többségében német társaságoknak eddig nem érte meg a magyar fővárosból hajókat indítani és az útitervbe beiktatni a budapesti kikötőket. További részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

Indul a síszezon!

860 kilométernyi hóbiztos sípályával csalogatják a Salzburgtól egyórányi autóútra fekvő Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig és Grossarltal síterületek a téli sportok szerelmeseit. Az egyetlen síbérlettel használható pályákon számos programmal várják a vendégeket: Zauchensee-ben Női Alpesi Világkupával, Schladmingban éjszakai szlalomversennyel, Gasteinben Snowboard Világkupával. A családokat akciókkal fogadják: nagycsaládosoknak ingyenes pályahasználatot, a kicsiknek pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ha egy hét alatt nem tanulnak meg síelni. További részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

2. Utazási ajánlatok, akciók

Foglaljon Őszi - Téli körutakat az alábbi országok valamelyikébe:

Dél-Kelet Ázsiába, Thaiföldre, Fülöp-szigetekre,Szumátrára, Hongkongba, Szingapúrba, Balira, Ausztrália-Új Zélandra, Dubaiba vagy Mexikóba és személyenként Buszos Velencei Karnevál utat adunk ajándékba! Ajánlatunk December 24-ig érvényes a katalógus áron foglalt utakra!!! További részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

3. Repülőjegyek

Budapesten erősít a Wizz Air

Bár korábban a magyar főváros nem számított a Wizz Air zászlóshajójának, most a diszkont fuvarozó harmadik magyarországi gépének érkezésével komoly terjeszkedést jelentettek be Ferihegyről, hétfőn, a Budapest Airporttal közös sajtótájékoztatón. Április elsejétől Madrid heti négyszer, Nápoly heti kétszer válik elérhetővé Budapestről, míg az eddigi, szezonális Barcelona-Girona járatot átviszik egész évre Barcelona központi repülőterére heti három alkalommal és újraindítják a téli szezonban felfüggesztett oslói összeköttetést, heti kétszer. Emellett a Wizz Air számos járatának sűrűségét is bővíti, így Párizsba, Eindhovenbe, Göteborgba, London Lutonba, Malmöbe és Velence-Trevisoba gyakrabban járnak a gépek. További részletekről érdeklődjön munkatársainknál!

Új Lufthansa járatok

Jövő év februárjától illetve márciusától a Lufthansa közvetlen járatokat indít Milánó-ból 8 európai városba. A március 2-tól induló Budapest -Milánó járatokra a helyek már foglalhatóak 24 900 FT-os bruttó ártól

Rendkívüli ajánlat a Czech Airlines járatain

Utazzon üzemanyag pótdíj megfizetése nélkül kedvezményes áron az alábbi városokba, prágai átszállással: Róma: 41 600 Ft* Milánó: 41 700 Ft* *adókkal és illetékekkel együtt. Az ár nem tartalmazza a repülőjegy foglalási díjat!

4. Koncertek, színház

Jegyek kerültek fel hálózatunkra a Quimby koncertre! Időpont: 2008. december 20. szombat 20:00 Helyszín: Petőfi Csarnok Jegyár: 2 900.-

Abigél - musical

December 25-én különleges hangulatú Abigél előadáson vehet részt az Operett Színházban délután és este. A szünetben Horn Mici beiglijét és forralt borát, gyümölcsteáját kínálják a Matula növendékei és diakonisszái. Karácsonyi ajándékként pedig ezen a napon az Operett Shopban kedvezménnyel vásárolható meg a Abigél CD, melyet karácsonyi dedikációval látnak el a lemez sztárjai.

Időpont: 2008. december 25. 15.00 és 19.00 Helyszín: Budapesti Operettszínház Jegyár: 3 500 - 10 500.- Ft között Foglalás, bővebb információk: C&T Hungary Utazási Iroda Tel/fax: 62-481-562 travel@congresstravel.huc&t utazas

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.