Vasárnap: víziszínpad és rövidfilmek

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vasárnap Szegeden a Nemzetközi Tiszai Halfesztivál jegyében zajlik, mely a nyár utolsó nagy fesztiválja, de akad más kulturális esemény is a városban.

A Tisza-parton hajnaltól zajlik a Rakpart Kupa Horgászverseny , a pecások ritkán látható számban vetik be praktikáikat a délelőtt folyamán.

A Nemzetközi Tiszai Vízi Karnevál délelőtt tíz órától folytatódik a sárkányhajók versenyével délután négy óráig.

A halászléfesztivál programjait alább adjuk közre, de számtalan egyéb kiegészítő program okán nyugodt szívvel állíthatjuk, a halászléfesztivál igazi családi programnak ígérkezik.

Délelőtt tizenegy órától a RITMUS táncstúdió műsora kezdődik, déltől “Jó ebédhez szól a nóta” – Rácz Lajos és zenekara játszik.
Délután két órától Kékesi Dóra, Horváth Tímea énekel, őket háromtól “Caroline” követi.
Zalatnay Cini délután öt órakor áll a vízi színpadra, őt hat órától az Andy Dance School műsora váltja.
Este hétkor az IRIGY HÓNALJMIRIGY műsora vonzza majd a tömeget, mely vélhetőleg marad BANGÓ MARGIT és a szegedi cigányzenekarok műsorára is.
Este tíz órakor tűzijáték, lézershow veszi kezdetét, és ezzel véget is ér a szegedi halfesztivál.

Este hét órától a BUSHO Nemzetközi Rövidfilmfesztivál szegedi vetítései kezdődnek a Grand Caféban.

Érdemes végül megemlíteni, vasárnap is lehetőség kínálkozik, hogy aki még nem tette meg, repülőgépből, madártávlatból is láthassa Szegedet, a halfesztivált, vagy hőlégballonnal emelkedjen a magasba. (További információ: Rózsavölgyi Vilmos: 70/948-56-13, 20/474-18-18, Horváth Antal: 30/326-68-93.)

Előző sztori

Szombat: sport és a bőség zavara

Következő sztori

Labdarúgás: sikerült Gyula bevétele!