Szerda: esti programok

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ma miden jóból jut egy kevés, Al Di Meolától a focin át a politikáig, és természetesen bulik, hiszen a golyák köztünk vannak.

Délután öt órakor kezdődik a városi stadionban (Szeged, Felső Tisza-part 1-3.) a Tisza Volán SC – Universitas SC Szeged, 19 órakor pedig az FK 1899 Szeged – SZVSE magyar kupa labdarúgó-mérkőzés.

Este hat órakor az újszegedi Rendezvényházban (Közép fasor 1-3.) tartja az EP-választási kampány nyitó rendezvényét a Jobbik, a vendégek Morvai Krisztina és Vona Gábor lesznek.

Este hattól a Millenniumi Kávéházban (Szeged, Dugonics tér 12.) a Paul Simon’s Tribute Band játszik, ugyanekkor a Vaszy téren a Port Royalban Chill out éjszaka Péterrel.

Este hét órától IH Rendezvényközpont megnyitóján koncertezik Al Di Meola. Az amerikai zenész meglepetést és csodálatos, új élményt vár a koncerttől maga és a közönség számára.

Megkezdődött a 2008/2009-es őszi félév, ezt jelzi a ma szintén héttől, a JATE Klubban kezdődő jogász nyitóbuli. Házigazda: DJ Alma, a kisteremben: DJ Afus (ÁJTK-soknak ingyenes!), vagy az ugyanakkor, a SZOTE Klubban induló GTK Gólyatábor Afterpartyja.

Előző sztori

Kettős rangadó az összefogásért és az újszülöttekért

Következő sztori

Kiállítás Tomi Ungerer grafikáiból a D-Galériában

Legutóbbi hasonló cikkek