Nehezen, de megszületett a második Pick-siker

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán hazai közönsége előtt is bemutatkozott a Budapest Bank Ligában a magyarkupa-győztes Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.

Vladan Matics együttese, mely hétvégén a 4. fordulóból előrehozott találkozón győzött Mezőkövesden, a Gyöngyöst látta vendégül – a tulajdonképpeni 1. fordulóban. A mérkőzés különleges ízét az adta, hogy a vendégeknél hét korábbi szegedi játékos is szerepelt, s a két szurkolótábor is köztudottan jó viszonyt ápol egymással.

A pályán viszont annál keményebb küzdelem zajlott, melyből az esélyesebb házigazda került ki győztesen, ám a Picknek nagyon meg kellett küzdenie a 25-22-es sikerért. Szegedi oldalon a 8 gólos Krivokapics és a 6 találatig jutó Andjelkovics bizonyult a legeredményesebbnek.

A Picknek – mely szombaton az újonc Kecskeméti Delfin KC vendégeként folytatja a pontvadászatot – játékban rengeteget kell javulnia október elejéig, ha komolyan harcba akar szállni a horvát Zagreb és a német Löwen ellen a Bajnokok Ligájában a csoport első két helyéért, azaz a legjobb 16-ba jutásért.

Default thumbnail
Előző sztori

Befejeződött a szegedi Vedres István Építőipari Szakközépiskola felújítása

Default thumbnail
Következő sztori

Hamarosan indul Utazás rovatunk

Legutóbbi hasonló cikkek