Sport

Nagy Csaba nyerte a III. Szeged Grand Prix-t

Nagy Csaba nyerte a III. Szeged Grand Prix-t

2008. szeptember 23., kedd
Nagy Csaba nyerte a III. Szeged Grand Prix-t

Hétvégén lezajlott a Szegedi Biliárd SE által rendezett III. Szeged Grand Prix poolbiliárd versenysorozat döntője. A 2007 októberében kezdődött versenysorozat alapszakasza az előző évekhez hasonlóan tíz fordulóból állt: ez idő alatt 54 játékos neve került fel a ranglistára, közülük a legjobb 16 jutott be a fináléba.

A hétvégi verseny csoportmeccseit a Memphis Caféban, az elődöntőket és a végső finálét a Hotel Novotel Tisza Lajos-termének erre az alkalomra felállított asztalán rendezték. Az első helyezést a Szegedi Biliárd SE versenyzője,

Nagy Csaba

szerezte meg.

A végeredmény:

1. hely: Nagy Csaba 2. hely:

Ifj. Faragó László

3. hely:

Bálint Péter, Antal Gábor

5. hely:

Kószó Gábor, Kocsis László, Székely Alin, Kancsár Gábor

A versenyen egyékbént tiszteletét tette a Magyar Biliárd Szövetség pool szakágának elnöke, akinek a véleménye szerint a Szeged Grand Prix mind szervezésében, mind pedig színvonalában a magyar biliárdsport egyik legjelentősebb rendezvénye immáron három éve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.