Közélet

Magyar Anna: Nem asszisztálok politikai lejáratókampányhoz!

Magyar Anna: Nem asszisztálok politikai lejáratókampányhoz!

2008. szeptember 27., szombat
Magyar Anna: Nem asszisztálok politikai lejáratókampányhoz!

Fotó: Gémes Sándor

A Délmagyarország című lap szombati számában interjút közöl Csonkáné Balda Ilona megyei főjegyzővel, aki azt állítja, fizikai erőszak történt szerdán közte és Magyar Anna közgyűlési elnök között – és nem az ő részéről. A főjegyző mindezt a „magyar közigazgatás, a magyar köztisztviselők elleni támadás”-ként értékelte, továbbá elmondta azt is, látleletet vetetett, s közös megegyezéssel távozni kíván posztjáról. Magyar Anna korábban többször egyértelműen kinyilvánította: túlságosan is éles vitát folytatott ugyan Csonkáné Balda Ilonával, de nem ütötte meg. A SZEGEDma.hu-nak sikerült utolérnie az elnök asszonyt, aki exkluzív nyilatkozatot adott portálunknak.

Szombaton délelőtt megkérdeztük a közgyűlés fideszes elnökét, mit szól ahhoz, hogy a Délmagyarországban megjelent cikk szerint a főjegyzőnő fizikai erőszak elkövetésével vádolja őt.

Magyar Anna

azt mondta: megérti

Csonkáné Balda Ilona

lelkiállapotát, de korábbi kijelentését most is fenntartja: nem ütötte meg a főjegyzőnőt. „Sajnálom, hogy a főjegyző asszony nem mondta el a Délmagyarországnak, amit nekem már többször is elmondott, hogy nem ütöttem őt meg, s nem került a földre sem. Sajnálom, hogy nem mondta el, nem igazak azok az állítások, melyeket a napilap tényként beállítva közölt. A továbbiakban az ügyről nem szeretnék nyilatkozni, mert egyrészt nem akarom tovább kitenni ennek a hisztériakeltésnek a hivatal munkatársait, másrészt nem kívánok asszisztálni ehhez a politikai lejáratókampányhoz” – fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.