Közélet

Kézzel, lábbal az újszülöttekért

Kézzel, lábbal az újszülöttekért

2008. szeptember 1., hétfő
Kézzel, lábbal az újszülöttekért

Barátságos meccs a Kisstadionban

Fotó: Gémes Sándor

Mint ahogy arról már a SZEGEDma.hu többször is beszámolt, az Együtt a Szegedi Labdarúgásért (EaSZL) szurkolói mozgalom gyűjtést szervez a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány részére. A gyűjtés hivatalosan a kézilabda- és a futballszurkolók barátságos mérkőzésén kezdődik szeptember 5-én pénteken, 16 órakor az újszegedi Kisstadionban, és a szegedi labdarúgás 2009. május 22-i 110 éves születésnapjára szervezett országos hírű gálameccsig tart.

Nógrádi Tibor

(képünkön), a szurkolói mozgalom vezetője arról tájékoztatta portálunkat, hogy a szurkolók több rendezvénnyel is emlékeznek az év során a 110 éves szegedi labdarúgásra. A tervek szerint a csúcspontot egy országos hírű gálameccs jelenti majd. Ennek teljes bevételét az anyagi gondokkal küzdő Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak ajánlják fel, de több gyűjtést is szerveznek majd az alapítvány részére, illetve az egyesületté alakulás után a tagdíjak bizonyos százalékát is nekik adják át.

Ujhelyi és Hüvös is a pályán

Nógrádi a SZEGEDma.hu-nak azt is elmondta, hogy az utóbbi hónapokban a mesterségesen gerjesztett labdarúgó- és kézilabda-szurkolói ellentétet egy barátságos meccsen igyekeznek feloldani a pénteki rendezvényen. Céljuk a csapatok békés egymás mellett élése, melyhez politikai összefogást is sürgetnek. Ezért az eseményre meghívták

Ujhelyi Istvánt

(MSZP), egykori államtitkárt és

Hüvös Lászlót

, a Fidesz helyi frakcióvezetőjét. A Kisstadionban pénteken kihelyezik azt az urnát, melyet később több eseményre is eljuttatnak majd, és ahová az újszülött életmentésért aggódók adományait várják. A rendezvénysorozat fő médiatámogatója és a gyűjtési akció résztvevője a SZEGEDma.hu; portálunkon folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat a részletekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.