Hétfő: festészet, zene, buli

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hétfő nem duskál programokban, de mindenképpen említésre méltó a Reök új kezdeményezése és a Millenniumi Kávéház zenei estje is.

Délután négy órártól könyvbemutató a Somogyi-könyvtárban: Claire L. Sahlin könyvét, a “Svéd Szent Brigitta” bemutatátsát Gál Imre, a könyv fordítója és Zatykó László atya vállalja. Házigazda: Majzik István kiadó.

Délután hat órától Göblyös Róberttel és festményeivel ismerkedhetünk meg a Reök új kezdeményezésének köszönhetően. Kiállításmegnyitó vagy színház? Egyik sem, hanem mindkettő. A Reök innovatív programsorozatot indított, melynek fókuszában a kortárs szegedi képzőművészek és alkotásaik állnak. A festő művei egy hétig lesznek megtekinthetőek.

Este hét órától kezdődik a a Millenniumi Kávéházban (Szeged, Dugonics tér 12.) az SZTE Zeneművészeti Kar hallgatóinak komolyzenei koncertje „Legyen a zene mindenkié!” címmel.
Ugyanitt nyolc órától kezdődik az EHÖK Filmklub. Ma a “Kegyetlen játékok” című 1999-es színes, szinkronizált, amerikai film pereg.

Este tíz órától BTK-s és ZMK-s buli a JATE Klubban, házigazda: DJ Alma, a kisteremben: DJ Egon forgatja a korongokat. (BTK-soknak és ZMK-soknak a belépés ingyenes!)

Előző sztori

Keresztényként, hittel úton-útfélen

Következő sztori

Most mi figyeljük meg őket