Hétfő: egészség, színház, koncert és buli

Cikkünk frissítése óta eltelt 15 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfő lévén nem sok programlehetőségből választhatunk, mégis érdemes megnézni ajánlatunkat.

Délután hat órától a Közéleti Kávéház szervezésében “Az egészséges életmód és kialakításának szolgáltatási és finanszírozási lehetőségei” címmel lesz beszélgetés az SZTE ÁJTK III. emeleti társalkodójában (Szeged, Tisza L. krt. 54.) Vendégek: Solymosi Melinda, a Feeling Center marketing vezetője és Neusinger Judit, az UFS Group Holding Zrt. munkatársa. Házigazdák: Lányi András, az UFS Group Holding Zrt. egyik tulajdonosa és Kinyó Pál régióigazgató.

Este fél nyolctól látható a Régi Zsinagógában az “Urbi et Orbi”, a vajdasági Kosztolányi Dezső Színház több díjat nyert felnőtteknek szóló előadása, avagy “verbálisan textuális oralitás” – Pilinszky János azonos című darabját fokozatosan mellőzve.

Este tíz órától “Eszter és a Gumizsuzsi” koncert a JATE Klubban, majd BTK-s és ZMK-s Buli (a karok hallgatóinak a belépés ingyenes). Házigazda: Dj. Alma, a kisteremben: Dzsi&Zoll.

Tekintve hogy milyen időnk van, ne feledkezzünk meg a mozik kínálatáról sem: Belvárosi Mozi, Cinema City Szeged, Grand Café.

Előző sztori

Gyurcsány leváltását követelték Szegeden

Következő sztori

Az értelmes város