Sport

Dobogós helyre készül a Pick bankja

Dobogós helyre készül a Pick bankja

2008. szeptember 24., szerda
Dobogós helyre készül a Pick bankja

Fotó: Gémes Sándor

Szerdán délelőtt újabb egyéves együttműködési megállapodást írt alá a Budapest Bank és a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A szerződés értelmében a pénzintézet a 2008/2009-es idényben is kiemelt szponzorként támogatja majd az NB I-es gárdát, amely a bajnoki cím visszaszerzését és a magyar kupa elsőségének megvédését tűzte ki zászlajára, nemzetközi szinten pedig a Bajnokok Ligájának elődöntőjét.

A Pick Szeged szakosztály-igazgatója,

Lele Ambrus (a képen jobbra)

a No.1. nevű klubban a szerződés aláírása előtt úgy fogalmazott, hogy a bank jelenleg a csapat ötödik legnagyobb szponzora, és reméli, rövid időn belül a harmadik helyre kerül majd a támogatók képzeletbeli dobogóján. A pénzintézet részéről a tájékoztatón részt vevő

Tóth Attila

(

balra)

elmondta, hogy a Budapest Bank – mivel a magyar kézilabdaligának is a szponzora – kettős céllal vág neki a következő szezonnak is. Egyrészről a liga működjön minél hatékonyabban, a kézilabda legyen egyre népszerűbb, másrészről pedig a Picknek sikerüljön elérnie a kitűzött célokat, és a szponzorok rangsorában – ahogy azt a szakosztály-igazgató is említette – kerüljenek minél feljebb. A SZEGEDma.hu kérdésére válaszolva, miszerint mekkora összegű támogatásról van szó, a bank képviselője azt mondta, hogy a felek közös megegyezése alapján erről nem adhat felvilágosítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.