Dobogós helyre készül a Pick bankja

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: Gémes Sándor

Szerdán délelőtt újabb egyéves együttműködési megállapodást írt alá a Budapest Bank és a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A szerződés értelmében a pénzintézet a 2008/2009-es idényben is kiemelt szponzorként támogatja majd az NB I-es gárdát, amely a bajnoki cím visszaszerzését és a magyar kupa elsőségének megvédését tűzte ki zászlajára, nemzetközi szinten pedig a Bajnokok Ligájának elődöntőjét.

A Pick Szeged szakosztály-igazgatója, Lele Ambrus (a képen jobbra) a No.1. nevű klubban a szerződés aláírása előtt úgy fogalmazott, hogy a bank jelenleg a csapat ötödik legnagyobb szponzora, és reméli, rövid időn belül a harmadik helyre kerül majd a támogatók képzeletbeli dobogóján. A pénzintézet részéről a tájékoztatón részt vevő Tóth Attila (balra) elmondta, hogy a Budapest Bank – mivel a magyar kézilabdaligának is a szponzora – kettős céllal vág neki a következő szezonnak is. Egyrészről a liga működjön minél hatékonyabban, a kézilabda legyen egyre népszerűbb, másrészről pedig a Picknek sikerüljön elérnie a kitűzött célokat, és a szponzorok rangsorában – ahogy azt a szakosztály-igazgató is említette – kerüljenek minél feljebb.
A SZEGEDma.hu kérdésére válaszolva, miszerint mekkora összegű támogatásról van szó, a bank képviselője azt mondta, hogy a felek közös megegyezése alapján erről nem adhat felvilágosítást.

Default thumbnail
Előző sztori

Itthon is vizsgálják a szegedi patológus ügyét

Default thumbnail
Következő sztori

Kutatók Éjszakája Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek