Csütörtök: indul a Moziünnep 2008

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mai nap sok programot ígér, de ezek közül is kiemelkedik a Moziünnep 2008, amely egészen 28-ig biztosít számos megnéznivalót.

A Moziünnep keretében az ország számos mozijában régi és új kedvencek, több premier- és premier előtti sikerfilmek lesznek láthatók kedvezményes áron. A mozik kínálatát megtekintjük az esemény honlapján is.

Zeneügyileg nézve a programot: ma este 19 órától a Csík zenekar népzenét játszik az IH Rendezvényközpontban. 20 órától a Millenniumi Kávéház és Klubban a Molnár Dixiland Band estje hallható a Dixie-klub keretében.

19 órától az Alsóvárosi Kultúrházban új bemutatóját, a reneszánsz évhez kapcsolódó Némá de Levente mesejátékot játssza a Szegedi Egyetemi Színház. Este 22 órától a SZOTE Klubban SZOTE party, a JATE Klubban az Alvin és a Mókusok ad koncertet.

A Somogyi-könyvtárban a Nyelvek Európai Napja keretében ma bemutatkozik a szegedi görög nemzetiség, válogatás nyelvtanulást segítő könyvekből, ingyenes nyelvi szintfelmérés és nyereményjáték a Katedra Szeged Nyelviskola szervezésében.

16 órától az MTA SZAB Székházában “Kutatók az aktív állampolgárságért” címmel tartanak kerekasztal-beszélgetést. Háziasszony: Démuth Ágnes pedagógus, pszichológus (SZTE JGYPK).

18 ótától a Milleniumi Kávéház és Klubban a Bolgár Kisebbségi Önkormányzat szervezésében könyvbemutatót tartanak.

A Grand Caféban 19 órától Darvasi Lászlóval hallhatnak beszélgetést az érdeklődők.

Előző sztori

A magyarországi zsinagógákat bemutató bélyegsorozatot bocsátott ki a posta

Következő sztori

KDNP: Szegeden a befektetők érdeke az első