Szerda: mérsékelt programválaszték

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Visszafogott a választék a programokból mára, de ez csak a vihar előtti csend, hiszen augusztus 8-tól újra nagy lesz a pezsgés, jön Feke Pál koncertje a szabadtéri újszegedi színpadán, 9-étől pedig kezdődik majd a Benyovszky.

Szintén előre jelezzük, hogy holnap 16.30-tól közönségtalálkozót szerveznek a Reök-palotában a Szegedi Szabadtéri Játékok következő produkciójához, a Benyovszkyhoz. A találkozón jelen lesz a darab rendező-koreográfusa, Zsuráfszky Zoltán, a Ghymes együttes alapító tagja, a darab zeneszerzője, Szarka Tamás, valamint Rátóti Zoltán, a Benyovszkyt alakító egyik színész. A belépés ingyenes.

Ma délután három órától a Szegedi Vakáció 2008 a Gyermekkönyvtárban rendezvény keretébe Játsszunk együtt valamit! címmel szerveznek közös játékot kicsiknek és nagyoknak.

Szintén ma, délután öt órától továbbra is Zsadányi Melinda és a Huszár Duó zenél a Vedres István Építőipari Szakközépiskolában megrendezett II. Dreher Sörünnepen.

Délután hat órától A magyarországi romák európai integrációja címmel hallhatunk beszélgetést a Közéleti Kávéház szervezésében a Roosevelt téri Halászcsárda kertjében, a híd alatt. Vendégek: Teleki Pál, a cigányügyekért felelős miniszterelnöki megbízott és Hamza János, az első magyarországi roma évtized integrációs program összeállítója. Beszélgetőtársuk Boldog Krisztina szociális munkás.

Délután hét órától folytatódik a “Diófa kerekasztal az egyenes útra” a Diófa Étterem teraszán. Ma Molnár Ervin társadalom- és gazdaságelemző beszélgetőtársa Bene Gábor lesz, a házigazda Veres János.

A Vaszy Kertben a Vaszy Téri Nyár rendezvény keretében a Chill Out-éjszakákat, a Casablanca Kávézó és a Port Royal Étterem közös programját rendezik meg este hét órától, ahol DJ Péter várja az érdeklődőket. A belépés ingyenes.

A most zajló szegedi kiállításokhoz pedig egy jó áttekintést találunk ITT.

Előző sztori

Mentő ütközött kamionnal Szeged határában – négy sérült

Következő sztori

Ha Gyurcsány rosszul ragad, ki a hibás?