Országos ügy lett a SZEGEDma.hu cikkéből!

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

“Nem késett az MSZP bosszúja” címmel közöl ma hosszú írást a Magyar Hírlap Nógrádi Tibor, az Együtt a Szegedi Labdarúgásért szurkolói mozgalom vezetője elleni támadásról. Emlékezetes, először a SZEGEDma.hu számolt be róla, hogy Nógrádit különös körülmények között, a civil szurkolói mozgalomban való szerepvállalása miatt mozdították el a megyei I. osztályú Kiskundorozsmai ESK-nál társadalmi munkában betöltött szakosztály-vezetői posztjáról.

A szegedi labdarúgás és labdarúgópályák megmentéséért küzdő civil mozgalom vezetőjének, az utóbbi hónapokban tartott demonstrációk főszervezőjének állítása szerint Botka László nyomására kellett távoznia a dorozsmai egyesülettől. A klub elnöke kitartott amellett, hogy saját döntése volt Nógrádi leváltása, ugyanakkor hozzátette, azért kellett így cselekednie, nehogy “komoly hátrányok érjék” a klubot. A közigazgatásilag Szegedhez tartozó Dorozsma labdarúgását egyebek mellett a sportigazgatóság kezelésében lévő sportlétesítmény ingyenes használati lehetőségével segíti a szegedi önkormányzat.

Az ügynek a SZEGEDma.hu cikke nyomán a Magyar Hírlap is utánajárt, egyebek mellett Szeged város hivatalos álláspontját is kérve. Az országos napilap cikke itt olvasható el.

Előző sztori

Egymásra utalva

Következő sztori

Ingyen látható a magyarok bejövetele huszadikán