Szórakozás

Moziajánló: Heath Ledger-filmek és a Föld

Moziajánló: Heath Ledger-filmek és a Föld

2008. augusztus 11., hétfő
Moziajánló: Heath Ledger-filmek és a Föld

A nyár nem kedvez a mozizásnak, pedig nincs is jobb egy légkondicionált mozinál ilyenkor. Premierfilmet is elvétve találni, a műsoron csupa lerágott csont... Mi meg ugye nem tehetjük meg, hogy szabadságra menvén ne ajánljunk semmit. Ezért a természet lágy ölén keresgélünk, és mit ad Isten: meleg helyzetre lelünk, és persze Batman ellenlábasára, Jokerre.

A természet lágy öle adott, annyira természetesnek vesszük, hogy (még) van, hogy fel sem foghatjuk, mit veszthetnetek el unokáink. A Föld nevű bolygó természeti szépségeit vehetjük számba (korhatár nélkül)

egy film erejéig

, ha

a Belvárosi mozi

Csőke József-termébe látogatunk este negyed hétkor vagy fél kilenckor.

A természetnek pedig vannak kiismerhetetlen aspektusai, ilyen az időjárás váratlan változása, a medvék, vagy a szerelem hirtelen felbukkanása piknik idején, ellenkező neműek esetén... A "

Túl a barátságon

" két

pásztor pásztoróráiról

és persze az őket körülvevő rideg valóságról szól. De nem ezért került figyelmünk középpontjába, hanem egyik főszereplője miatt, aki meglehetősen

korán hagyott fel földi pályafutásával

, pedig lett volna még bizonnyal mit eljátszania a kritikusok egyöntetű véleménye szerint.

Heath Ledgerről van szó

, akinek a halálával

minden mozi felértékelődött, melyben játszott

. És valóban: "

A sötét lovag

" gonosz Jokere szerepében ő is nagyon odatette magát, az "új Batman" neki is köszönhetően nagyon jól kezdett a mozikban, igazi kasszasikerré vált.

Két filmet ajánlunk

hát a jelenlegi szegedi mozikínálatból emlékének, az elsőt, a barátságon túlit, a

Grand Café

mozijában vetítik, a másodikat a

Belvárosi mozi

és

Cinema City Szeged

is hozza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.