/

Mentő ütközött kamionnal Szeged határában – négy sérült

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Négyen megsérültek, amikor egy szlovák kamion összeütközött egy olasz mentőautóval és egy személygépkocsival szerda délelőtt Szeged határában az 5-ös úton – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Egy személygépkocsi és egy mentőautó Szeged felé tartott, amikor lassítottak, mert az előttük haladó jármű lekanyarodott balra egy mellékútra, ezt azonban nem észlelte időben a mögöttük közlekedő tehergépjármű vezetője, s így az előtte haladó mentőbe rohant – mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Az ütközés következtében a Temesvárra beteget szállító mentő belecsúszott az előtte lassító személygépjárműbe – tette hozzá az alezredes.
A balesetben a mentőautóban utazók közül négyen sérültek meg – egyvalaki súlyosan, hárman pedig könnyebben -, mindegyiküket kórházba szállították – tudatta a szóvivő.
A tehergépjármű vezetője ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt büntetőeljárást indított a Szegedi Rendőrkapitányság – közölte Pál János.

Előző sztori

Tarhonyafesztivál Szeged-Tápén

Következő sztori

Szerda: mérsékelt programválaszték