Bulvár

Mentő ütközött kamionnal Szeged határában - négy sérült

Mentő ütközött kamionnal Szeged határában - négy sérült

2008. augusztus 6., szerda
Mentő ütközött kamionnal Szeged határában - négy sérült

Négyen megsérültek, amikor egy szlovák kamion összeütközött egy olasz mentőautóval és egy személygépkocsival szerda délelőtt Szeged határában az 5-ös úton - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Egy személygépkocsi és egy mentőautó Szeged felé tartott, amikor lassítottak, mert az előttük haladó jármű lekanyarodott balra egy mellékútra, ezt azonban nem észlelte időben a mögöttük közlekedő tehergépjármű vezetője, s így az előtte haladó mentőbe rohant - mondta

Pál János

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az ütközés következtében

a Temesvárra beteget szállító mentő

belecsúszott az előtte lassító személygépjárműbe - tette hozzá az alezredes.

A balesetben a mentőautóban utazók közül négyen sérültek meg - egyvalaki súlyosan, hárman pedig könnyebben -, mindegyiküket kórházba szállították - tudatta a szóvivő. A tehergépjármű vezetője ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt büntetőeljárást indított a Szegedi Rendőrkapitányság - közölte Pál János.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.