Szórakozás

Hétfő: kukacoskodás, gyermekkönyvtár, fotók

Hétfő: kukacoskodás, gyermekkönyvtár, fotók

2008. augusztus 11., hétfő
Hétfő: kukacoskodás, gyermekkönyvtár, fotók

Hétfő lévén nem dúskálunk a programokban, kukacoskodásra (már ami a sajttörténetet illeti) azért módunk lesz, mint ahogy a lurkók figyelmének lekötésére is. Holnap, holnapután már sorra nyílnak a fesztiválok.

Ma délután három órától

az olvasó gyerekeket várja a Somogyi-könyvtár (Szeged, Dóm tér 1-4.) "Könyvről könyvért" vetélkedője, melynek mai témája

Böszörményi Gyula

Az elveszett történet

című műve. (Holnap ugyanitt, délután három órától "Meséről mesére" – diavetítés óvodásoknak, kisiskolásoknak.)

Délután négy órától

a Bibliotékában (Szeged, Kálvária sgt. 14.) "

Sajttörténet az irodalomban és a gasztronómiában

" címmel a Közéleti Kávéház szervezésében kezdődik a Bibliotéka Egyesület és a Szegedi Alkotók Köre közös műsora. Házigazda:

Nedelkovics László

, közreműködik:

Sántáné Kurunczi Mária

és az alkotókör tagjai. Mindkét rendezvényre ingyenes a belépés! Pénteken nyílt meg a Móra Ferenc Múzeumban a Szlovéniában élő magyar orvos-pszichiáter,

Hagymás István

fotókiállítása

, melyet

bátran ajánlunk az elmélyedésre hajlamosaknak

megtekintésre.

Holnaptól

kezdődik a

II. Nyárbúcsúztató Sörfeszt

- A különleges sörök fesztiválja a szegedi Mars téren. Idén második alkalommal rendezik meg a Nyárbúcsúztató Sörfesztet Szegeden. S hogy miért érdemes ellátogatni a Mars térre 2008. augusztus 12. és 16. között? A sör kedvelőinek természetesen azért, mert nem mindennapi fajtákkal ismerkedhetnek meg az ötnapos rendezvény alatt. Összesen 23 ország majd’ 100 fajta sörébe kóstolhatnak bele az érdeklődők. Persze a megszokott hazai ízekről sem kell lemondani, hiszen az U-pavilonban a kuriózumok mellett a prémium sörök is szép számmal képviseltetik magukat.

Szerdától

pedig elkezdődik a haspártiak szegedi fesztiválja is, hiszen

nemzetközi grillfesztivál

lesz az újszegedi Ligetben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.