Hétfő: könyvtár, mozi, természetgyógyászat

Cikkünk frissítése óta eltelt 15 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hétfő lévén nem túl sok programot tudunk ajánlani, de már érdemes tanulmányozni a Szegedi Ifjúsági Napok műsorát, hiszen ez a hét a holnaputáni “nulladik” nappal már a SZIN jegyében zajlik Szegeden.

Ma délután három órától kezdődik a “Könyvről könyvért” a Somogyi-könyvtár gyermekkönyvtárában (Szeged, Dóm tér 1-4.). Csukás István: Ló az iskolában című művét mutatják be. (Már olvasni tudó gyermekeknek). Holnap ugyanitt délután négy órától “Meséről mesére” – diavetítés óvodásoknak, kisiskolásoknak.
Ma délután hat órától a Novotel Hotelben (Szeged ,Maros u. 1.) az Alevo segítségével meggyógyult személyek regionális találkozója kezdődik a Közéleti Kávéház keretében. Egyéni beszámolók hangoznak el, vendégek: Mészáros Edina természetgyógyász és Martonosi Lajos.

A művészfilmek kedvelőinek a Grand Café mozitermét ajánljuk, míg a populáris műfajokat előnyben részesítőket a Szeged Cinema Citybe invitáljuk.

Előző sztori

Műrepülés: Veres Zoltán uralja a három dimenziót

Következő sztori

Demagógia-áruház