Gyurcsány a hibás: Szegeden is gyűlnek a matricák

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Múlt hét hétfőn kezdődött, s még ezen a héten tart a Fidelitas szegedi szervezetének matricaosztó kampánya. Az ország több településéhez hasonlóan Szegeden is a miniszterelnök elhibázott, következmények nélküli politikájára szeretnék felhívni a figyelmet a “Gyurcsány a hibás” matricákkal.

Az első héten több mint ezer matricát oszottak szét a Fidelitas aktivistái a csongrádi megyeszékhelyen – tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t Losonczi-Tóth József. A csoportelnök elmondta: az emberek többsége pozitívan fogadta a kezdeményezést, többen pedig azt is felvetették, hogy Botka László polgármester felelősségére utaló matricákat is szívesen látnának.

A Fidesz ifjúsági szervezetének szegedi csoportja egész héten folytatja az osztást. A fidelitasosok maguk nem ragasztgatnak matricákat – tudatta az elnök -, így a Szeged különböző helyein (a tervezett déli hídnál, a csak részben belakott logisztikai központban, illetve a beígért 2000 ágyas klinikai tömb helyén) feltűnő feliratok a szegedi polgárok révén kerültek a helyükre.

A Szegeden elhelyezett matricákról készült felvételeket a Fidelitas helyi szervezetének honlapján, illetve a kezdeményezéshez kapcsolódó országos weboldalon tekinthetik meg.

Default thumbnail
Előző sztori

Kleptománia

Default thumbnail
Következő sztori

Moziajánló: Heath Ledger-filmek és a Föld

Legutóbbi hasonló cikkek