Elköszönt a SZIN – a 3. nap képei

Cikkünk frissítése óta eltelt 14 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotók: Gémes Sándor

Tegnap szó szerint záróakkordjához érkezett a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN), és egy évre most érzékeny búcsút vettek a fiatalok kedvenc szegedi fesztiváljuktól. Galériánk a harmadik napból villant fel képeket.

Hogy a SZIN utolsó napja csak sorrendjében, és egyáltalán nem SZÍNvonalában akart az utolsó lenni, azt a programban olyan nevek jelezték, mint Kispál és a Borz, az Animal Cannibals, Sub Bass Monster és még sorolhatnánk. A harmadik napra is tartogattak egy közönségtalálkozót, Kovács Krisztián (Senior Hal) ezúttal a Belmondot fagatta. Az utolsó nap programját sok más mellett két ír zenét játszó szegedi együttes is színesítette, a Pucks’n’Fairies és a Tara (az együttesekkel korábban készített interjúinkat ajánljuk az olvasók szíves figyelmébe).

És igen, galériánk a búcsú képeiből szemezget, és ezek a fotók is cáfolhatatlan bizonyítékai annak, hogy a nagymúltú fesztivál előtt még bizonyára nagy jövő is áll…

Előző sztori

Labdarúgás: hagytuk gálázni a Budafokot Szegeden

Következő sztori

SZIN 2008: 0-1-2-3. nap