Csütörtök: István, a király, Ganxsta és a kartel

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az “István, a király” első szegedi előadásához kapcsolódva hamar elhíresült, hogy nem kell sokat várni a következő rockoperára, mert jön az “Árpád, a halom”. De félre a tréfával (bár még nincs itt a SZIN), ma is színes lesz a szegedi zenei felhozatal. Már zajlanak a Dóm előtti próbák, a sörfesztivál pedig még állja a rohamot.

Az “István, a király“-rajongóknak jó hír, hogy közönségtalálkozó lesz ma a Reök átriumában (Szeged, Tisza Lajos krt. 56.) délután fél öt órai kezdettel. Vendégek: Szikora János, Feke Pál, Simon Boglárka és Vadkerti Imre. A belépés ingyenes.

Délelőtt tizenegy órától várja a szomjazókat a II. Nyárbúcsúztató Sörfeszt Szegeden. Az est sztárvendége a kilenc órakor színpadra lépő GANXSTA ZOLEE ÉS A KARTEL! A következő napok részletes programja itt olvasható.

Délután három órától Kovács Csilla vezetésével gyöngyfűzésre várják a vakációjukat otthon töltő lurkókat a Somogyi-könyvtár gyermekkönyvtárába (Szeged, Dóm tér 1-4.). Ugyanitt ugyanebben az időben holnap a „Mesét mondok, mesét játszom” játékos, mesés délutánnal invitálják az óvodásokat és a kisiskolásokat.

Ma dlután négy órától “Az Európa-díjas szegedi Kárász utca és Klauzál tér” címmel, a Közéleti Kávéház szervezésében a SZTE Állam- és Jogtudományi Kar II. sz. épületének (Szeged, Rákóczi tér 1. fsz.) tárgyalójában tartanak könyvbeuntatót. Házigazda: Majzik István, a Bába és Társa ügyvezető igazgatója, könyvkiadó.

Este hét órától kezdődik a Frankie Látó Quartett együttes estje Millenniumi kávéház teraszán (Szeged, Dugonics tér 12.). Fellépnek: Frankie Látó (hegedű), Kurina Kornél (gitár), Látó Attila (dob), Lukács Béla (bass). Ugyanekkor “Bolgár est” veszi kezdetét a Port Royal Étterem étteremben (Szeged, Stefánia 4.).

A közös olimpiai szurkolás varázsát megízlelni vágyókat várja délután és este az olimpiai fesztivál a Klauzál térre.

Holnap kezdődik a haspártiak nyíltszini összejövetele Szegeden, a nemzetközi grillfesztivál az újszegedi Ligetben, estére Gáspár Lacival és a Gera fivérekkel felvezetve! A várható programokról pedig itt tájékozódhatunk előzetesen!

Előző sztori

Könyvajánló: Emelni a tétet

Default thumbnail
Következő sztori

Eltorzult hangok

Legutóbbi hasonló cikkek