Csütörtök: foci, zene, sör

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szeged augusztus huszadikát követően is elmondhatja magáról: valóban fesztiválváros. A jövő hét közepén kezdődő Szegedi Ifjúsági Napokig maradt még mutatóba egy-két fesztiválhelyszínünk, de a programok terén ezektől függetlenül is van mit olvasóink figyelmébe ajánlanunk.

Ismét itt az ideje a focinak, de ma a fiataloké a főszerep! Délután három órától a városi stadionban (Szeged, Felső Tisza-part 1-3.) kezdődik a Tisza Volán – Kiskunfélegyháza (U13B, U15B) rangadó.

Este hét órától a Honey Bee koncertezik a Millenniumi kávéházban (Szeged, Dugonics tér 12.), míg ugyanezen időpontban Rácz Gábor és zenekara játszik a belváros másik végében, a Port Royal Étteremben (Szeged, Stefánia 4.).

Este kilenc órakor kezdődik azIstván a király” A Társulat előadásában a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán a Dóm téren.

Szombatig még maradt egy mini sörfesztiválunk mutatóban Szegeden azoknak, akik úgy érzik, lemaradtak volna valamiről. A II. Dreher Sörünnep a Horváth Mihály utcai Vedres István Építőipari Szakközépiskola udvarán várja az bajor ételek és jó sörök kedvelőit délután három órától.

Előző sztori

Tűzijáték a Tisza fölött – galéria!

Következő sztori

Peking 2008: kajak-kenuban már az érem a tét