/

A szegedi Jobbik a Fidelitas-kampány ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Jobbik szegedi szervezete szerint a Fidelitas „Gyurcsány a hibás” című matricázós kampánya eltereli a figyelmet Magyarország valós problémáiról. A szegedi elnök alábbi sajtóközleményében ellenkampányt is kilátásba helyezett, melynek során narancsszínű bohócnak öltözve hirdetnék: a Fidesz is hibás.

Mint a SZEGEDma.hu korábban megírta, a Fidelitas szegedi szervezete is csatlakozott az országos akcióhoz, így hétfőtől a Kárász utcán osztják majd a „Gyurcsány a hibás” feliratú matricákat. Tóth Péter, a szegedi Jobbik elnöke az alábbi állásfoglalást küldte el szerkesztőségünknek ezzel kapcsolatban.
„A Jobbik szegedi szervezete elítéli a fidelitasos ’Gyurcsány a hibás’ kampányt, mivel Magyarország valós problémáiról eltereli az emberek figyelmét. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Fidesz ifjúsági szervezete nem a nemzeti jövővel foglalkozik, és nem kínál más alternatívát a magyar embereknek, mint a gyűlöletkeltést a bukott miniszterelnökkel szemben.
Ezzel nem a kisebbségi kormányt kívánjuk védeni, hiszen a távozásuk elősegítése a Jobbiknak is érdeke, de nacionalista pártként a jobboldali és egyéb megosztó szerencsétlen próbálkozásokat mindig el fogjuk íténi.
Ha a Fidelitas ezt az óvodás politizálást folytatja, akkor kampányt indítunk Csongrád megyében: ahol narancsszínű bohócnak öltözve fogjuk szórólapozni, hogy a ’Fidesz is hibás’, mert a hatalmi érdeke és arroganciája miatt tartja fenn a Gyurcsány-kormányt, és nem oszlatatja fel a parlamentet!” – fogalmaz Tóth Péter, a szegedi Jobbik elnöke.

Előző sztori

Szőreg: huszárparádé, csata és megemlékezés

Következő sztori

A megmaradásunk ünnepe a Mátyás téren