Szórakozás

Kamionok találkoznak hétvégén a Partfürdőn

Kamionok találkoznak hétvégén a Partfürdőn

2008. július 16., szerda
Kamionok találkoznak hétvégén a Partfürdőn

Megnő a kamionforgalom a hétvégén Szegeden, de ezen most a városlakók nem bosszankodnak, hisz gyönyörűen dekorált és átalakított csodákat láthatnak végiggördülni a Tisza-parton.

A július 18-20-i XVIII. Nemzetközi Kamionos Country Találkozóról a szervező cég képviselője,

Jakucs László

szerdán elmondta: a ma már nagy hagyományokkal rendelkező kezdeményezés komoly tömegeket mozgat meg. Az ország minden részéből érkeznek látogatók és résztvevők, akik a programok mellett a napfény városára is kíváncsiak. A Szegeden átvonuló kamionkonvojt a tapasztalatok szerint több tízezren követik figyelemmel az utcákon, tereken és a rakpart lépcsőin. Tavaly több mint százötvenen neveztek a járművükkel a hétvégére, és idén is hasonló érdeklődést várnak a szervezők. A rendezvényt ez évben új helyszínre, a Szeged belvárosában található Partfürdőre helyezték át a korábbi Sziksóstóról, úgyhogy pénteken ide gördülnek be az aszfaltfalók. Szombaton szakmai bemutatók, kulturális és színpadi programok lesznek, amelyeken neves előadók is fellépnek, köztük

Szűcs Judith.

Ezek azonban nemcsak a felnőtteknek, hanem gyermeknek is szólnak, így igazi családi rendezvénnyé válik a fesztivál, melyre megközelítően tízezer néző érkezik majd – mondta Jakucs László. A vasárnapi gyorsulási verseny, amelynek óriási közönségvonzó-ereje van, a szokásos helyszínen, a Felső-Tisza-parton zajlik. Ezt követően díjkiosztással zárul a háromnapos rendezvény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.