Sport

Peking 2008: ismét olimpiai fesztivál lesz Szegeden

Peking 2008: ismét olimpiai fesztivál lesz Szegeden

2008. június 7., szombat
Peking 2008: ismét olimpiai fesztivál lesz Szegeden

A 2004-es kedvező tapasztalatok hatására idén is megrendezik Szegeden az olimpiai fesztivált, amelynek keretében az érdeklődők együtt izgulhatnak a város és az ország pekingi indulóiért a Klauzál téren felállított óriáskivetítőnél.

A kajak-kenu világkupa keretében megtartott szombati sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az élő közvetítéseket reggel hattól délután kettőig kísérhetik figyelemmel a belvárosban szurkolók, de igény esetén éjjel is bekapcsolják a nagy képernyőt. Délután ismétlésekkel és háttérbeszélgetésekkel, valamint különböző sportos játékokkal és rendezvényekkel színesítik majd a programot augusztus 8. és 24. között.

Kamuti Jenő

, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára elmondta: remek kezdeményezésnek tartja a szegediek vállalkozását, és azon lesz, hogy az ország többi nagyvárosában is kövessék a példát. Az olimpiai fesztivált a Démász és anyavállalata, az EDF szponzorálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.