Nem sikerült a díjhajtás Hódi Károlynak

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 15. helyről várja a folytatást a négyesfogathajtók között az első számot követően a szegedi Hódi Károly a CAIO Vecsés Kupa nemzetközi fogathajtóversenyen.

Pénteken a díjhajtással a négyesfogathajtók is megkezdték versengésüket a Vecsés Kupán, mely a második válogatót jelenti a szeptemberi hollandiai világbajnokságra készülő négyeseink számára. Sajnos a kettesfogathajtók között háromszoros vb-ezüstérmes, egyszeres vb-bronzérmes szegedi Hódi Károly számára nem sikerült a legjobban a bemutakozás: a 20 induló közül csupán a 15. helyre rangsorolták hajtását a bírók (63.74 hibapont).

Az élen világbajnokunk, Lázár Zoltán (45.06) áll a svájci Würgler, az ausztrál Exell, a svéd Persson és Eriksson, valamint másik világbajnokunk, Dobrovitz József előtt. Hódi Károly a hetedik helyen áll a magyarok különversenyében. Az elmúlt hetekben rendkívüli pechszérián keresztülment szegedi versenyző célja, hogy az első, fábiánsebestyéni válogatóhoz hasonlóan a négy legjobb magyar között végezzen, azaz harcban legyen a vb-kiküldetésért.

A második versenyszámot, a maratonhajtást szombaton rendezik Vecsésen, Hódi Károly 13.15-kor rajtol majd el. Vasárnap az akadályhajtással zárul a viadal.

Előző sztori

Új berendezéssel ellenőrzik a sofőrök pihenőidejét

Következő sztori

Összecsaptak a hullámok stadionügyben