Szórakozás

Mementó, Szomorú vasárnap, Stewardessek és Horthy

Mementó, Szomorú vasárnap, Stewardessek és Horthy

2008. június 24., kedd
Mementó, Szomorú vasárnap, Stewardessek és Horthy

A hét eleje jellemzően nem bővelkedik kulturális eseményekben. Ilyenkor érdemes ránézni a Közéleti Kávéház honlapjára, hisz ők szinte mindig kínálnak valamilyen közéleti témájú programot. De tekintsünk előre: holnap érkezik Szegedre a Kassai Thália Színház, a régi szegedi színi direktor rendezte két darabbal, míg szombaton Horthy Miklóssal és korával kapcsolatos konferenciának ad otthont városunk.

Ma "

TÉGLAGYÁRI MEMENTÓ

" címmel tartanak vetítést délután hat órai kezdettel SZTE Állam- és Jogtudományi Kar 3. emeleti társalgójában (Tisza Lajos krt. 54.). A film a vészkorszak szegedi eseményeinek állít emléket.

Holnap és holnapután

kétnapos vendégjátékra kaptak lehetőséget az újszegedi Rendezvényházban (Szeged, Közép fasor 1-3.) a Kassai Thália Színház művészei, akik szerdán 17 és 20 órai kezdettel

Korognai Károly

STEWARDESSEK

(Camoletti: Leszállás Párizsban című színdarabja alapján), csütörtökön ugyanezen időpontokban

Müller Péter

SZOMORÚ VASÁRNAP

című zenés játékát adják elő

Seress Rezső

dalaival. J

egyek 1999 forintos áron a helyszínen a és az alábbi helyeken kaphatók: Fekete Ház (Szeged, Somogyi u. 13.), Belvárosi mozi (Szeged, Vaszy Viktor tér 3.).

Szintén az újszegedi Rendezvényházban rendezik meg e szombaton a "

POLITIKA ÉS TÁRSADALOM A HORTHY-KORSZAKBAN

" elnevezésű tudományos konferenciát. (

A részletes programról a hét folyamán még beszámolunk!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.