Szórakozás

LÖSZ hagyományőrzés és repülőnap szombaton

LÖSZ hagyományőrzés és repülőnap szombaton

2008. június 5., csütörtök
LÖSZ hagyományőrzés és repülőnap szombaton

Mert nem hisszük, hogy Szeged a világ közepe, s mert környezetünkben sok jó program közül választhatunk, ezért mi most két Szeged környéki rendezvényre hívjuk fel látogatóink figyelmét. Mindkét esemény "családbarát", de rossz idő esetén a vásárhelyi program bátrabban vállalható!

A Zöld Szikla Művészet – és Természetvédő Alapítvány bemutatja:

LÖSZ Kulturális Fesztivál

(Hagyományőrző mulatság Hódmezővásárhelyen) Petőfi Művelődési Központ 2008. június 7. szombat, 10:30 órától.

LÖSZ hódmezővásárhely

SZÍNHÁZTEREM

10:30 - Lóci Színpad: Zenés Állatvilág (gyermekműsor) 15:00 - János vitéz (filmvetítés kicsiknek, nagyoknak) 16:30 - Tik- Tekerítők a Kender népzenekar kíséretében 17:00 - PMK Színjátszó Köre: Két Móricz- darab (A Zördög, Dufla pofon) Két előadás között Cuháré néptáncegyüttes 18:30 - Kankalin néptáncegyüttes a Kender zenekarral 19:30 - Exon-koncert 20:45 - Live Act Folk Project-koncert 22:30 - Besh o droM-koncert 00:00 - Faktor-koncert

KLUB TEREM

(2. emelet) Egésznapos zene-bona (cd), sör, bor , pályinka, relax 19:00 -

Táncház hajnalig

: Kenderrel, Nyenyerével, Kankalinnal és Cuháréval Továbbá: csikós bemutató, különböző képzőművészeti foglalkozások, rovásírás oktatás, fotó- és festménykiállítások, civilszervezetek bemutatkozása, táncház, kirakodóvásár, étel-ital, dínom-dánom, stb… Folk n' Rollt Mindenkinek!!

Érd: info@zoldszikla.hu tel:20/975-1458 (Csülök= Sulyok Zoltán szervező)

Repülőnap Besenyei Péterrel Szatymazon!

<# upp date: A rendezvény biztonságos lebonyolítását a hétvégi időjárás lehetetlenné tette. A szervezőkközlése szerint

a repülőnapotBesenyei Péter műrepülő világbajnokrészvételével június 15-én, vasárnap tartják meg

. Besenyei bemutatója délután fél négykor kezdődik!> Szombaton, június 7-én rendezik meg második alkalommal a

Szatymazi Repülőnapot

és a pörköltfőző versenyt.

Ebben az évben is láthatjuk

Besenyei Péter

műrepülő világbajnok lélegzetelálító mutatványait.

Szatymazon

az elmúlt évi sikerre való tekintettel az idén is megrendezik a repülőnapot, melyre nemcsak a világbajnok és a helyi repülők tartják a bemutatókat, hanem a baráti klubok is Szatymazra látogatnak. A programok között szerepel még motoros- és vitorlázómodell-bemutató, katasztrófavédelmi bemutató, lehetőség nyílik sétarepülésre, és lesz ejtőernyős bemutató is. A településhez közeli fehértói madárles és kilátó, valamint a helyi éttermek, a számtalan kiskocsma, valamint a pörköltfőző verseny érdekes és kellemes Szegedhez közeli programmá teheti a szatymazi repülőnapot! (

A videót a Neutron Csoport Bt. készítette: www.neutroncsoport.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.