Szórakozás

Szegeden is érezni már az ünnepi hangulatot

Szegeden is érezni már az ünnepi hangulatot

2021. november 12., péntek
Szegeden is érezni már az ünnepi hangulatot

Bár még nem vagyunk túl a november felén, a városban érezhető a karácsonyi hangulat. Két hét múlva kezdődnek a Szegedi Karácsonyi Hetek, az adventi fények már kikerültek a városban és épül a Dóm téren a Mesés Kasély valamint a hagyománynak számító szalmalabirintus is. Sokak örömére a Móra Ferenc Múzeumtól visszakerült a Szeged felirat is a Dómhoz - már csak a Mikulás és Rudolf várat magára a Dugonics téren!

Visszakerült a felirat

Sokan keresték a Szeged feliratot, ami a város egyik kedvenc szelfipontja, és néhanapján változtatja a helyét is. A nyár folyamán a Móra Ferenc Múzeumnál lehetett fotózkodni vele, most azonban újra a Dóm térre került - erről az SZVP közösségi oldalán tájékoztatta a szegedieket.

Az adventi fények is a helyükön

Nem kell túl tágra nyitni a szemünket, hogy észre vegyük: a Kárász utcán ma este már ünnepi pompában sétálhatunk végig! Munkatársunk - egyelőre nappali fényviszonyoknál - meg is örökítette a város arculatához nőtt dekorációt. Már tűkön ülve várjuk mi is, hogy mikor érkezik meg a Mikulás és Rudolf a Dugonics téri szokásos helyükre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.