Mónus Ágnes, Major Endre és Zubai Szabolcs lett idén Szeged Sportolója

2017. május 18., csütörtök · 4 hozzászólás

BC5K7862

A Szeged napja ünnepségsorozat keretein belül csütörtökön délután a városházán átadták a Szeged Sportolója és a Szeged Sportjáért elismeréseket. Tovább »

Kondicionáló parkot adtak át az újszegedi Partfürdőn + FOTÓK

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

kondicionalo_park006kf

A kondipark elsősorban a Szegedi Úszó Egylet sportolóinak a szárazföldi felkészülését biztosítja, de a sportszerető szegediek előtt is nyitva áll. Tovább »

Luxuséttermezve támadta a Szeged 2011-et az MSZP a sportbizottságon

2017. március 29., szerda · 16 hozzászólás

sportbiz006kf

A szerdai sportbizottságon elfogadták az idei működési támogatásokat: az UTC íjászai, a másodosztályban szereplő női labdarúgócsapat és a KSZSE sem részesül egyetlen forint városi támogatásban sem, ugyanakkor a Naturtex-SZTE-Szedeák nagyobb összeggel számolhat idén. Tovább »

Mégis hozzák a hajléktalanokat Újszegedre

2017. március 28., kedd · 15 hozzászólás

BC5K1485

Hajléktalanszálló ugyan nem lesz, de a hajléktalanok fekvőbeteg-ellátását valóban az Alsó-kikötő sorra vinnék át a Moszkvai körútról, mert így nemcsak a városból, hanem az egész régióból fogadhatnának betegeket. A terület önkormányzati képviselője, Joób Márton (MSZP) szerint nem kell aggódni, mert zártan fog működni az intézmény, a korábbi ellenzéki képviselőjelölt viszont azt gondolja, a szocialista városatya nem tartotta be ígéretét, mégis több hajléktalant irányítanak Újszegedre. Tovább »

Jobbikos nem, bizottsági igen a cégvezetők béremelésére

2017. február 8., szerda · 8 hozzászólás

sportbizottsagi_ules04_gs

Nem mindenki támogatta a cégvezetők bérének emelését, rendezvények szervezésére nyert minisztériumi pénzt a Sport és Fürdők Kft., márciusban indulhat a Dobó közi bölcsőde felújítása – többek között ezekről is döntött 2017-es első ülésén a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság. Tovább »

Az állandóság posztmodern szobrától az eltűnő, átalakuló milliókig – bemutatjuk a városatyáink legfrissebb vagyonnyilatkozatait

2017. február 1., szerda · 54 hozzászólás

kozgyules_varosi60_gs

Idén is számba vettük a szegedi városatyák vagyonnyilatkozatait. Megnéztük, ki mint gyarapodott, vagy éppen kinek, mennyivel lett kevesebb pénze, ingatlana, vagyontárgya. Ellenőrizze velünk választott képviselőit! Tovább »

Következő oldal »