Még nem tudja az önkormányzat, hol folytathatják az Etelka sori sportolók

2016. december 22., csütörtök · 32 hozzászólás

felso_tisza_part_gs

A tervezett fedett sportuszoda, valamint a szintén az Etelka soron, a Felső Tisza-parti stadion helyén megvalósuló hatezer fős sportcsarnok és ezer fős munkacsarnok okán felmerül a kérdés: mi lesz azokkal a sportolókkal, akik eddig a Felső Tisza parti önkormányzati létesítményekben, pályákon edzettek? A helyzetről Joób Mártonnál, a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság MSZP-s elnökénél érdeklődtünk. Tovább »

Januártól 25 ezer forintot kapnak a gyermeket szülő szegedi édesanyák (FRISSÍTVE)

2016. december 9., péntek · 34 hozzászólás

botka_sajttaj002kf

Alanyi jogon minden szegedi állandó lakcímmel rendelkező édesanyának egyszeri 25 ezer forintos szülési támogatást nyújt januártól az önkormányzat, amennyiben támogatja az erről szóló előterjesztést a közgyűlés decemberi ülésén. Tovább »

A sportbizottság is meghallgatta volna a Sport és Fürdők Kft. pályázóit

2016. november 9., szerda · 3 hozzászólás

sportbizottsag002kf

Hiányolta szerdai ülésén a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság az önkormányzati cég vezetésére pályázatot benyújtott két személyt, akiket nem tudtak meghallgatni, így kérdéseket sem tudtak feltenni egyik jelöltnek sem – a testület ugyanakkor Szabó Mihályt tartotta alkalmasnak a poszt betöltésére. Tovább »

A piarista gimnázium osztálya vált a legsikeresebb forradalmi csapattá + FOTÓK

2016. október 24., hétfő · Hozzászólok

utcai_performansz04_gs


Eredményt hirdettek a városi ’56-os vetélkedőn. Budapesti utat nyertek az egyházi gimnázium tanulói. Többek között célba lőni és rádiót elfoglalni is kellett a győzelemhez.
Tovább »

Lakossági fórum a ligetről: ezúttal sem győzte meg a városvezetés a teniszezőket + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2016. szeptember 8., csütörtök · 17 hozzászólás

liget001kf

Utoljára decemberben tartottak fórumot. Az előző vitához képest most a teniszpálya ügye került előtérbe, amelynek bontását csak pár hónapja döntötték el, de a természetvédelem és a növények miatt is sokan fejezték ki aggodalmaikat. Tovább »

Megszavazta Olasz Anna támogatását is a sportbizottság

2016. augusztus 31., szerda · 5 hozzászólás

sportbizottsagi_ules01_gs

Szerdai ülésén a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság elfogadta a riói olimpián szereplő nyílt vízi úszó, Olasz Anna támogatását segítő előterjesztést is, illetve két sportrendezvény kaphat további támogatást – a SZEOL SC igényéről később dönthetnek. Tovább »

„9 aranyunk lesz!” – ismert szegedieket kérdeztünk a várható riói sikerekről + SZAVAZÁS

2016. augusztus 6., szombat · Hozzászólok

Rio 2016 - Felvonták a magyar zászlót

Egy volt kenust, egy MLSZ-igazgatót, egy könyvtárvezetőt, egy sikeres vállalkozót és egy szegedi szépséget kértünk fel arra, hogy fogalmazzák meg tippjeiket, hány érmet várnak a magyar csapattól. Elárulhatjuk, mindannyian szurkolnak, s bíznak a magyar sikerekben, de a cikk elolvasása után ön is szavazhat. Lehet, hogy akár tíz aranyérmet is szerzünk? Tovább »

Következő oldal »