Három tonna élelmiszert adományoztak a gyermekeknek + FOTÓK

2017. július 5., szerda · 4 hozzászólás

coop_adomany011kf

Negyedik alkalommal támogatott különleges ellátást igénylő gyermekeket a Coop Segély Alapítvány. A megyében 299 főt segítettek összesen három tonna élelmiszeradománnyal, országosan pedig 7726 érintett kapott 20 millió forint értékben alapvető élelmiszereket – lisztet, tejet, olajat, tésztát, rizst. A cég helyi vezetője néhány munkatársával személyesen adta át az ajándékokat. Tovább »

Mónus Ágnes, Major Endre és Zubai Szabolcs lett idén Szeged Sportolója

2017. május 18., csütörtök · 4 hozzászólás

BC5K7862

A Szeged napja ünnepségsorozat keretein belül csütörtökön délután a városházán átadták a Szeged Sportolója és a Szeged Sportjáért elismeréseket. Tovább »

Kondicionáló parkot adtak át az újszegedi Partfürdőn + FOTÓK

2017. május 18., csütörtök · 7 hozzászólás

kondicionalo_park006kf

A kondipark elsősorban a Szegedi Úszó Egylet sportolóinak a szárazföldi felkészülését biztosítja, de a sportszerető szegediek előtt is nyitva áll. Tovább »

Luxuséttermezve támadta a Szeged 2011-et az MSZP a sportbizottságon

2017. március 29., szerda · 16 hozzászólás

sportbiz006kf

A szerdai sportbizottságon elfogadták az idei működési támogatásokat: az UTC íjászai, a másodosztályban szereplő női labdarúgócsapat és a KSZSE sem részesül egyetlen forint városi támogatásban sem, ugyanakkor a Naturtex-SZTE-Szedeák nagyobb összeggel számolhat idén. Tovább »

Mégis hozzák a hajléktalanokat Újszegedre

2017. március 28., kedd · 15 hozzászólás

BC5K1485

Hajléktalanszálló ugyan nem lesz, de a hajléktalanok fekvőbeteg-ellátását valóban az Alsó-kikötő sorra vinnék át a Moszkvai körútról, mert így nemcsak a városból, hanem az egész régióból fogadhatnának betegeket. A terület önkormányzati képviselője, Joób Márton (MSZP) szerint nem kell aggódni, mert zártan fog működni az intézmény, a korábbi ellenzéki képviselőjelölt viszont azt gondolja, a szocialista városatya nem tartotta be ígéretét, mégis több hajléktalant irányítanak Újszegedre. Tovább »

Következő oldal »