Luxuséttermezve támadta a Szeged 2011-et az MSZP a sportbizottságon

2017. március 29., szerda · 16 hozzászólás

sportbiz006kf

A szerdai sportbizottságon elfogadták az idei működési támogatásokat: az UTC íjászai, a másodosztályban szereplő női labdarúgócsapat és a KSZSE sem részesül egyetlen forint városi támogatásban sem, ugyanakkor a Naturtex-SZTE-Szedeák nagyobb összeggel számolhat idén. Tovább »

Mégis hozzák a hajléktalanokat Újszegedre

2017. március 28., kedd · 14 hozzászólás

BC5K1485

Hajléktalanszálló ugyan nem lesz, de a hajléktalanok fekvőbeteg-ellátását valóban az Alsó-kikötő sorra vinnék át a Moszkvai körútról, mert így nemcsak a városból, hanem az egész régióból fogadhatnának betegeket. A terület önkormányzati képviselője, Joób Márton (MSZP) szerint nem kell aggódni, mert zártan fog működni az intézmény, a korábbi ellenzéki képviselőjelölt viszont azt gondolja, a szocialista városatya nem tartotta be ígéretét, mégis több hajléktalant irányítanak Újszegedre. Tovább »

Jobbikos nem, bizottsági igen a cégvezetők béremelésére

2017. február 8., szerda · 8 hozzászólás

sportbizottsagi_ules04_gs

Nem mindenki támogatta a cégvezetők bérének emelését, rendezvények szervezésére nyert minisztériumi pénzt a Sport és Fürdők Kft., márciusban indulhat a Dobó közi bölcsőde felújítása – többek között ezekről is döntött 2017-es első ülésén a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság. Tovább »

Az állandóság posztmodern szobrától az eltűnő, átalakuló milliókig – bemutatjuk a városatyáink legfrissebb vagyonnyilatkozatait

2017. február 1., szerda · 54 hozzászólás

kozgyules_varosi60_gs

Idén is számba vettük a szegedi városatyák vagyonnyilatkozatait. Megnéztük, ki mint gyarapodott, vagy éppen kinek, mennyivel lett kevesebb pénze, ingatlana, vagyontárgya. Ellenőrizze velünk választott képviselőit! Tovább »

Még nem tudja az önkormányzat, hol folytathatják az Etelka sori sportolók

2016. december 22., csütörtök · 32 hozzászólás

felso_tisza_part_gs

A tervezett fedett sportuszoda, valamint a szintén az Etelka soron, a Felső Tisza-parti stadion helyén megvalósuló hatezer fős sportcsarnok és ezer fős munkacsarnok okán felmerül a kérdés: mi lesz azokkal a sportolókkal, akik eddig a Felső Tisza parti önkormányzati létesítményekben, pályákon edzettek? A helyzetről Joób Mártonnál, a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság MSZP-s elnökénél érdeklődtünk. Tovább »

Januártól 25 ezer forintot kapnak a gyermeket szülő szegedi édesanyák (FRISSÍTVE)

2016. december 9., péntek · 34 hozzászólás

botka_sajttaj002kf

Alanyi jogon minden szegedi állandó lakcímmel rendelkező édesanyának egyszeri 25 ezer forintos szülési támogatást nyújt januártól az önkormányzat, amennyiben támogatja az erről szóló előterjesztést a közgyűlés decemberi ülésén. Tovább »

Következő oldal »