Szeged

Imádságban és lélekben is erősíteni kell a nemzetet

Imádságban és lélekben is erősíteni kell a nemzetet

Idén is megtartotta hagyományos bankettjét a KDNP Csongrád–Csanád vármegyei és szegedi szervezete

Kibédi Péter
2024. április 5., péntek
Imádságban és lélekben is erősíteni kell a nemzetet

Idén is megtartotta hagyományos bankettjét a KDNP Csongrád–Csanád vármegyei és szegedi szervezete, melynek meghívott vendége Soltész Miklós, egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár volt.

 

A több, mint három évtizedes hagyományoknak megfelelően idén is megtartották a KDNP Csongrád–Csanád vármegyei és szegedi szervezetének bankettjét. 

„Három évtizedes hagyományt folytatva találkoztak idén is a kereszténydemokrata banketten a szegedi és vármegyei KDNP-szervezetek tagjai, tisztségviselői, hogy értékeljék a politikai folyamatokat, számba vegyék a tennivalókat. A KDNP a vármegye számos településén indít polgármester- és képviselőjelölteket. Bízunk abban, hogy helyi politikusaink folytatni tudják a megkezdett munkát, és abban is, hogy új jelöltjeink is sikerrel veszik majd az akadályokat, és a Fidesszel szövetségben az önkormányzatok szintjén megvalósíthatják a kereszténydemokrata célkitűzéseket, az ott élő emberek érdekében" -fogalmazott lapunknak Haág Zalán a szegedi KDNP szegedi elnöke és a városi közgyűlés frakcióvezetője.

Az Alsóvárosi Ferences Kolostorban rendezett esemény vendége volt Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár. A kereszténydemokrata politikus előadásában napjaink legfontosabb kérdéséről, ahogy fogalmazott „a véres valóságról”, a háborúról beszélt.

„Két testvérnép irtja egymást, amibe most bele akarják hajszolni Európát és a világot. Biztos vagyok benne, hogy egyetlenegy baloldali szülő, nagyszülő, de a fiatalok se gondolják azt, hogy akár a gyermekeik, vagy ők maguk ebben a rémségben, ebben az őrületben részt akarnak venni. Én biztos, hogy félteném a fiaimat, és gondolom, mindenki. Ki kell mondani, hogy a baloldali vezetők sajnos a háborúk hergelésében benne vannak”- fogalmazott az államtitkár.

Soltész Miklós hangsúlyozta, hogy a következő két hónapban fontos imádságban is, lélekben is a nemzetnek és országnak az erősítése, mert „ez a nemzet nyelvének a kultúrája és kereszténységében megkapott az elmúlt ezer év, és semmi nem tudta elpusztítani.”

Nézze meg a banketten készült galériánkat!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.