Szeged

A legnépszerűbb úticélok között Szeged

A legnépszerűbb úticélok között Szeged

Sokan töltik itt a hosszú hétvégét

2024. március 13., szerda
A legnépszerűbb úticélok között Szeged

A március 15-i hétvége még a húsvéti időszaknál is népszerűbb a szálláskeresők körében – derült ki a Szállás.hu friss adataiból.


A közelebbi hosszú hétvégét az utolsó pillanatos foglalások élénkítették meg olyannyira, hogy jelenleg több foglalás van ezekre a napokra, mint húsvétra. A portál szóvivő azt is elárulta, hogy a vendégeket egyértelműen a pihenés és a rekreáció mozgatja, olyannyira, hogy a foglalások közel 40 százaléka wellness szálláshelyre szól, illetve harmaduk hotelt választott.

Az adatok szerint Eger, Budapest, Pécs, Gyula és Zalakaros vezeti a legnépszerűbb városok listáját, de Hévíz, Hajdúszoboszló, Szeged, Sárvár és Siófok is felkerült a legkeresettebb települések közé. 

A portál szóvivője szerint a szállástípusokat tekintve továbbra is népszerűek az apartmanok, a vendégek negyede választ ilyen szállást. A foglalók ötöde a vendégházra voksolt, 13 százalékuk pedig panzióban szeretné tölteni a hosszú hétvége napjait. Megjegyezte, csupán 4 százalék azok aránya, akik egyéb típusú szállást választottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.