Szeged

Őrizetbe került a kegyetlen férfi

Őrizetbe került a kegyetlen férfi

2024. január 31., szerda
Őrizetbe került a kegyetlen férfi

Kirabolta, bántalmazta, és koldulásra kényszerítette társait egy férfi. A szegedi nyomozók őrizetbe vették - tudtuk meg az Országos Rendőr-főkapitányságtól.

A megalapozott gyanú szerint a fedél nélküli terhelt élettársi kapcsolatot létesített egy nővel. Maguk mellé vettek egy fedél nélküli férfit is, akivel egy város melletti kiserdőben, egy faházban laktak. A gyanúsított a nőt és a férfit is rendszeresen bántalmazta, valamint arra kényszerítette, hogy a nagyobb áruházak környékén kolduljanak, az így szerzett pénzt pedig neki kellett átadják.

A férfi élettársát egy acél huzallal is megkínozta, amivel előtte egy őzet ejtett el. A rendkívül kegyetlen férfi a fedél nélküli társától erőszakkal és fenyegetéssel pénzt, valamint mobiltelefont is rabolt.

A szegedi nyomozók 2024. január 30-án elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. A bűncselekmények elkövetését részben elismerte. Ellene rablás bűntette, személyi szabadság megsértése bűntette, állatkínzás vétsége, testi sértés bűntette, kapcsolati erőszak bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett. A rendőrség előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására a Szegedi Járási Ügyészségen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.