Bulvár

Őrizetben a halált okozó testi sértés gyanúsítottja + VIDEÓ

Őrizetben a halált okozó testi sértés gyanúsítottja + VIDEÓ

2017. április 11., kedd
Őrizetben a halált okozó testi sértés gyanúsítottja + VIDEÓ
halalt_okozo_testi_sertes_gyanusitott

A Csongrád megyei rendőrök őrizetbe vettek egy 20 éves férfit, aki a hétvégén bántalmazta vitapartnerét egy makói szórakozóhelyen. A sértett kórházba szállítását követően meghalt - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint április 9-én, éjjel egy óra körül alakult ki szóváltás egy öttagú társaság és egy férfi között. A vita tettlegességig fajult, a dulakodás során a csoport egyik tagja ököllel, olyan erővel ütötte fejen vitapartnerét, hogy a sértett eszméletét vesztette. A mentőszolgálat kórházba szállította a férfit, aki néhány óra múlva az egészségügyi intézetben belehalt sérüléseibe. A nyomozók április 10-én jutottak olyan adatok birtokába, amely szerint a sértett bántalmazás következtében vesztette életét. A rendőrök néhány órán belül a társaság négy tagját előállították, majd őket csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ötödik társukat ezzel egy időben azonosították, és április 11-én elfogták a rendőrök. A nyomozók a 20 éves makói férfit halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. https://www.youtube.com/watch?v=QCFW_B2elNw

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.