Bulvár

80 óra közérdekű munkára ítélték a szeméremsértőt

80 óra közérdekű munkára ítélték a szeméremsértőt

2017. március 23., csütörtök
80 óra közérdekű munkára ítélték a szeméremsértőt
jog_birosag_torveny

A Szegedi Járásbíróság jogerősen bűnösnek mondta ki K. GY. A. vádlottat szeméremsértés vétségében, ezért őt 80 óra közérdekű munkára ítélte.

A jogerős ítélet tényállásának lényege szerint a vádlott 2016. november 29-én 18 óra körüli időben Szegeden, egy bevásárló központban lévő bútorboltban nemi vágyának felkeltése és kielégítése céljából szeméremsértő módon akként mutogatta magát, hogy farmernadrágját kigombolva nemi szervét elővette és megmutatta az eladótérben lévő eladóknak. A vádlottat az egyik eladó az üzletből kiküldte, aki az üzletet elhagyva kiment az utcára, majd a kirakatüveg felé visszafordult és az üzletben tartózkodó személyeket nézve önkielégítést végzett. A bíróság ítéletét az ügyész, a vádlott és védője is tudomásul vették, így az jogerőre emelkedett. A bíróság az ügyet gyorsított eljárás keretében bírálta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.