Előzetes letartóztatásban a hangfalban kábítószert csempésző bolgár férfi

2017. június 16., péntek · Hozzászólok

jog_birosag_torveny

A Csongrád Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatását kezdeményezte annak a bolgár férfinak, aki június 13-án kannabiszt hozott be az ország területére – tájékoztatott a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Botka ügyvédje, Czeglédy Csaba előzetesben, bilincsben vitték el + FOTÓK (FRISSÍTVE)

2017. június 15., csütörtök · 44 hozzászólás

czegledy_csaba03_gs

Elrendelte a Szegedi Járásbírság Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását több mint egy órás meghallgatása után. A Csongrád Megyei Főügyészség június 15-én tett indítványt a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el egy munkaerő közvetítéssel foglalkozó, több milliárdos adócsalással gyanúsított bűnszervezet 9 tagjának előzetes letartóztatását – írja a Csongrád Megyei Főügyészség. Tovább »

Szponzort és FB-tagokat hallgattak meg a KSE-perben

2017. június 9., péntek · 2 hozzászólás

kse-per008kf

A három sportszakosztályt tömörítő Kecskeméti KSE Kft.-n belül voltak ellentétek, például a fizetési nehézségek jelentkezésekor, hiszen míg a kosarasok megkapták a fizetésüket, a kézisek nem – ez is elhangzott a Szegedi Járásbíróságon, ahol tanúkihallgatásokkal folytatódott a KSE-per. Tovább »

Zombor Gábort hallgatták meg a KSE-perben

2017. június 6., kedd · 4 hozzászólás

kse-per003kf

Közakarat volt Kecskeméten abban a kérdésben, hogy támogassák az élsportot, és a közgyűlés is egyhangúlag döntött a Kecskeméti KSE Kft. létrehozásáról – mondta el tanúvallomásában Zombor Gábor fideszes országgyűlési képviselő, a város korábbi polgármestere. A tárgyaláson az is elhangzott, hogy a sportolóknak a bérgarancia alapból több mint 26 milliót fizettek ki, de járandóságuk javát nem kapták meg a mai napig. Tovább »

A gyilkossággal vádolt férfi kényszergyógykezelését rendelte el a Szegedi Járásbíróság

2017. június 1., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság megszüntette az előzetes letartóztatását és elrendelte ideiglenes kényszergyógykezelését annak a férfinak, akivel szemben emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a rendőrség. Tovább »

Előzetesben a több mint százmillió forintot tisztára mosó szegedi társaság

2017. június 1., csütörtök · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványára a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója előzetes letartóztatásba helyezte a két férfit és egy nőt, akik rövid idő alatt több mint 100 millió forint tisztára mosásában működtek közre. Tovább »

Következő oldal »