Plakátrongálás – Szalai Balázs és Kékesi Márk bűnösségét mondta ki a járásbíróság

2017. január 18., szerda · 55 hozzászólás

kekesi_es_szalai_per011kf

Társtettesként elkövetett rongálás vétségében mondta ki Szalai Balázs és Kékesi Márk bűnösségét a Szegedi Járásbíróság. A vádlottakat egy évre próbára bocsátották és összesen 32 400 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezték. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet, a vádlottak és védőjük fellebbez. Tovább »

Öt év börtön az élettársát összeverő jászkiséri férfinek

2017. január 17., kedd · Hozzászólok

Jogerősen öt év börtönre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a jászkiséri férfit, aki élettársát úgy összeverte, hogy az asszonynak életveszélyes sérüléseket okozott. A jogerős ítélet megegyezik az I. fokon kiszabott büntetéssel. Tovább »

Kétszázmilliós adócsalás miatt ítéltek el jogerősen két férfit Szegeden

2017. január 3., kedd · Hozzászólok

Három és fél év, illetve három év három hónap börtönbüntetéssel sújtotta jogerősen kedden a Szegedi Ítélőtábla egy gabonakereskedelemmel foglalkozó békéscsabai cég vezetőjét és társát, akik több mint 200 millió forint adót nem fizettek be. Tovább »

Enyhített a költségvetési csalás ügyében a Gyulai Törvényszék ítéletét a Szegedi Ítélőtábla

2016. december 13., kedd · Hozzászólok

Részben megváltoztatta a Szegedi Ítélőtábla Harangozó Attila vezette büntető tanácsa a költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt N. T. ellen indított büntetőügyben a Gyulai Törvényszék I. fokon meghozott ítéletét. Tovább »

Következő oldal »