Bulvár

Kábítószer-kereskedelem miatt javasol vádemelést a CSMRFK

Kábítószer-kereskedelem miatt javasol vádemelést a CSMRFK

2016. augusztus 22., hétfő
Kábítószer-kereskedelem miatt javasol vádemelést a CSMRFK
kabitoszer_police

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság két személlyel szemben kábítószer-kereskedelem, további három gyanúsítottal szemben kábítószer birtoklása miatt javasol vádemelést az illetékes ügyészségnek.

A gyanú szerint 2014. november 5-én nem sokkal 20 óra előtt a rendőrök közúti ellenőrzés során vizsgálták át a 31 éves

Cs. Gábor

által vezetett személyautót. Az egyenruhások az intézkedés során a járműben négy darab műanyag tasakot találtak, amelyekben csaknem bruttó 110 gramm fehér por volt. A rendőrök a kábítószergyanús anyagot lefoglalták. A gépkocsi sofőrjét és két utasát a járőrök előállították. A nyomozók a járműben tartózkodó

B. Zsuzsannát

és

B. Edinát

kábítószer birtoklása,

Cs. Gábort

járművezetés bódult állapotban, kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A Csongrád megyei rendőrök utóbbi terheltet őrizetbe vették, majd a nyomozási bíró elrendelte házi őrizetét. A nyomozás megállapította, hogy a személyautó vezetője az igazoltatás napján Győrben mintegy 80 gramm kokaint vásárolt egy helybéli férfitól. A gyanú szerint az azt megelőző másfél évben további öt átadás történt kettejük között. A győri

Sz. Istvánt

a rendőrök jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Őt a Csongrád megyei nyomozók őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte előzetes letartóztatását. Egy ötödik személlyel szemben európai elfogatóparancs volt érvényben. A 31 éves győri férfit Szlovákiában fogták el, kiadatását követően a rendőrök kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozás befejezését követően a terheltekkel szemben vádemelést javasol az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.