Bulvár

Bozótvágó késsel felfegyverkezett embert vettek őrizetbe Belgiumban

Bozótvágó késsel felfegyverkezett embert vettek őrizetbe Belgiumban

2016. augusztus 7., vasárnap
Bozótvágó késsel felfegyverkezett embert vettek őrizetbe Belgiumban

Bozótvágó késsel felfegyverkezett embert vettek őrizetbe a kelet-belgiumi Liege városában, egy nappal a hasonló eszközzel elkövetett, charleroi-i rendőrök elleni támadást követően - közölte rendőrségi forrásra hivatkozva a VRT flamand közszolgálati televízió vasárnap.

A tájékoztatás szerint a rendőrség vasárnap reggel egy telefonos bejelentést követően vonult ki a helyszínre, ahol egy férfi bozótvágó késsel felfegyverkezve sétált az egyik belvárosi sétálóutcában. A környéket kiürítették, a húsz év körüli férfit, aki ugyan nem használta a kést, őrizetbe vették. Az információk szerint a török származású fiatalember ismert a rendőrség előtt, noha eljárás még nem folyt ellene. Az illegálisan Belgiumban tartózkodó férfi kihallgatása zajlik, a környék újra látogatható - állt a televízió híradásában. Szombaton egy machetével (bozótvágó késsel) hadonászó férfi Allah Akbar! (Allah hatalmas!) kiáltást hallatva rontott rá két rendőrnőre a belgiumi Charleroi város rendőrsége előtt. Az egyik rendőrnő csak könnyen sérült meg, a másik rendőrnő arcán mély vágásokat ejtett a támadó, őt kórházba szállították. Sérülése nem életveszélyes. A két rendőrnő segítségére sietett egy kollégájuk, aki kézifegyverével a támadóra lőtt, a mellkasán és a combján találva el. A támadó a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.