Bulvár

Ismét járható a 451-es főút (FRISSÍTVE)

Ismét járható a 451-es főút (FRISSÍTVE)

2016. augusztus 26., péntek
Ismét járható a 451-es főút (FRISSÍTVE)

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés, így ismét járható a 451-es főút Csongrád határában.

Két autó ütközött össze 2016. augusztus 26-án 16 óra 20 perc körül a főút 20-as kilométerszelvényében, Csongrád és Gátér között. A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben. A műszaki mentés valamivel 19 óra után befejeződött, így ismét járható az útszakasz.

Korábban írtuk:

Két autó ütközött, emiatt teljes az útlezárás a 451-es főúton, Csongrád határában. A baleset augusztus 26-án 16 óra 20 perc körül történt, a 451-es főút 20-as kilométerszelvényében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó haladt Gátér felől Csongrád irányába, majd a sofőr balra szeretett volna kanyarodni és lassított. Ezt a mögötte haladó jármű vezetője későn vette észre és hátulról az autónak ütközött. Az első járműben hárman utaztak. A férfi sofőrt és egy csecsemőt a mentők megfigyelésre kórházba vittek, míg a női utas az elsődleges információk szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A másik jármű sofőrje könnyebben sérült. A 451-es főúton a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.