Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

2016. február 16., kedd
Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/1336/2016. bűnügyi számon folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy egy ismeretlen gyártmányú és forgalmi rendszámú, feltehetően piros színű személygépkocsival közlekedett Röszke irányából Mórahalom felé az 5512-es úton február 12-én 4 óra körül. Az ismeretlen sofőr az út 0,45 kilométeréhez érve a jármű bal elejével elütött egy szemből, az úttesten világítás és láthatósági mellény nélkül közlekedő kerékpárost. A közlekedési esemény következtében a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. A balesettel érintett személygépkocsi vezetője megállás nélkül Mórahalom irányába továbbhajtott. A rendőrség kéri a piros színű gépjármű vezetőjét, továbbá a balesetről és a gépkocsivezetőről érdemleges információval rendelkező szemtanúkat, hogy a közlekedési esemény körülményeinek tisztázása érdekében jelentkezzenek személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 62/562-423-as hívószámon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.