Bulvár

Nem engedélyezett potencianövelőt árult a szegedi nő

Nem engedélyezett potencianövelőt árult a szegedi nő

2015. január 22., csütörtök
Nem engedélyezett potencianövelőt árult a szegedi nő

Magyarországon nem engedélyezett egészségügyi terméket kínált eladásra egy 30 éves szegedi nő az egyik internetes weboldalon, 2014 februárjában.

A megalapozott gyanú szerint

M. Szilvia

egy doboz potencianövelő zselét árult az online piacon. A csomag több tasakot tartalmazott, melynek darabját ezer forintért értékesítette a gyanúsított. Az illegális gyógyszertermékből több személy is vásárolt. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a beszerzett adatok és az információgyűjtés során hamar megtalálta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt. Az M. Szilvia ellen egészségügyi termék hamisításának bűntette miatt indított büntetőeljárást a rendőrök a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Szegedi Járási Ügyészségnek - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.