Bulvár

Kerékpárok gazdáit keresik a makói rendőrök

Kerékpárok gazdáit keresik a makói rendőrök

2014. április 15., kedd
Kerékpárok gazdáit keresik a makói rendőrök
kerekpar1

A Makói Rendőrkapitányság 06040/154/2014. bűnügyi számon lopás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást L. Iván és L. Máté makói lakosok ellen.

A megalapozott gyanú szerint a terheltek 2014. február 17-e 18 óra és 2014. február 18-a 6 óra közötti időben 2 lezárt kerékpárt tulajdonítottak el az egyik Úri utcai épület elől. A rendőrök a nyomozás során végrehajtott házkutatások alkalmával további 2 kerékpárt foglaltak le, amelyek az eddig beszerzett adatok alapján bűncselekményből származnak. A lefoglalt kerékpárokról készült fényképeket a rendőrség a hivatalos honlapján, a www.police.hu weboldalon teszi közzé. Kérjük, hogy aki ráismer biciklijére, jelentkezzen személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (Makó, Csanád vezér tér 13. szám), vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, illetve a 112-es segélyhívót.

kerekpar2

Az esettel kapcsolatban ismételten javasoljuk, hogy a rendőrséggel több éve együttműködő Magyar Kerékpárosklub Kerékpár Regisztrációs Programja keretében célszerű a kétkerekűeket regisztrálni. Ennek alapján a tulajdonos önkéntes adatközléssel nyilatkozhat kerékpárja és saját adatai tekintetében a programhoz csatlakozó kerékpárboltokban. Az általa kitöltött adatlap tartalmazza a tulajdonos adatait, elérhetőségét, a kerékpár vázszámát és a beazonosítást segítő egyéb információkat (típus, márka, szín, felszereltség). Ezeket az adatokat a továbbiakban a Magyar Kerékpárosklub tárolja és szükség esetén az illetékes rendőrkapitányságok hivatalos megkeresésére rendelkezésre bocsátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.