Előzetesben az élettársát kirabló makói férfi

2017. szeptember 22., péntek · Hozzászólok

A Makói Járási Ügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a helybeli férfinak az előzetes letartóztatását, aki hosszú időn keresztül erőszakoskodott élettársával és még ki is rabolta. Tovább »

Bicikliket lopott és egy lakásba is betört Szegeden egy férfi

2017. július 26., szerda · Hozzászólok

lopas_rendorseg

Gyanúsítottként hallgattak ki a szegedi nyomozók egy helybéli férfit és társát, akik betörtek egy szegedi lakásba, ahonnan egyebek mellett mobiltelefonokat és ékszereket tulajdonítottak el. Egyikőjük korábban kilenc kerékpárt is ellopott. Tovább »

Öt külföldit fogtak el a Balaton Soundon elkövetett bűncselekmények miatt

2017. július 9., vasárnap · Hozzászólok

A rendőrök öt külföldit vettek őrizetbe vasárnap a Zamárdiban tartott elektronikus zenei fesztiválon elkövetett bűncselekmények miatt, a huszonéves férfiak a fesztiválozók nyakából nyakláncokat téptek ki, alkalmanként paprika spray-t használva – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Tovább »

Kézzel tépte le a kerékpárzárt, majd a rendőrökbe hajtott

2017. június 14., szerda · Hozzászólok

lopott_kerekpar

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a kisteleki fiatalemberrel szemben, aki április elején az éjjeli órákban puszta kézzel tépte szét a kerékpár zárat, de sokáig nem jutott a biciklivel. Tovább »

Bűnszövetségben babakocsival lopták végig a várost

2017. május 18., csütörtök · Hozzászólok

bilincs_rendorseg

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a három nővel és három férfival szemben, akik jellemzően ruhaneműket, kozmetikai termékeket és élelmiszereket tulajdonítottak el több, mint egy éven keresztül. Tovább »

Házi őrizetet rendeltek el a lopás miatt letartóztatott nő ellen

2017. április 7., péntek · Hozzászólok

jog_birosag_torveny

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a nőnek a házi őrizetét, akit lopás miatt vett őrizetbe a rendőrség szerdán. A bíróság döntése alapján a gyanúsított házi őrizete 2017. május 7-ig tart. A házi őrizet végrehajtásának helyéül a bíróság a gyanúsított lakhelyét jelölte ki, ahol két kiskorú gyermekét neveli. Tovább »

Nyomravezetői díjat tűztek ki a hódmezővásárhelyi tolvajra

2017. március 28., kedd · Hozzászólok

kekfeny_rendorseg_szirena

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya bűnügyi számon nyomoz lopás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 250.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Tovább »

Előzetes letartóztatásban a kisteleki tolvajok

2017. március 9., csütörtök · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság tegnap elrendelte annak a két férfinak az előzetes letartóztatását, akiket társtettességben, jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt hétfőn vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsítottak előzetes letartóztatása április nyolcadikáig tart. Tovább »

Őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik kisteleki ingatlanokba törtek be

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói őrizetbe vettek két szegedi férfit, akik több kisteleki ingatlanba, köztük egy irodaházba törtek be 2016 novemberében – írja a police.hu. Tovább »

Következő oldal »