Bulvár

Gedeon, a rendőrkutya kézre kerítette a szentesi rablót

Gedeon, a rendőrkutya kézre kerítette a szentesi rablót

2013. augusztus 31., szombat
Gedeon, a rendőrkutya kézre kerítette a szentesi rablót

Két órán belül elfogták a szentesi nyomozók a hajnali rablót, hála Gedeonnak, a Szentesi Rendőrkapitányság nyomkövető kutyájának - írja a police.hu.

Hazafelé tartott egy fiatalember Szentesen augusztus 31-én hajnalban, amikor egy férfi az utcán megállította. Támadója több alkalommal megütötte és az orrát is eltörte. A rabló ezután átkutatta a sértett zsebeit, majd a nála lévő mobiltelefonnal és készpénzzel elmenekült. A Szentesi Rendőrkapitányság Gedeon nevű nyomkövető kutyája a helyszínről egészen a gyanúsított házáig vezette a nyomozókat, így a rendőrök a támadástól számított két órán belül előállítottak egy 24 éves szentesi fiatalt és a véres pénzt is lefoglalták. F. Zoltán ellen rablás és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.