Bulvár

Taxist támadtak meg Szegeden

Taxist támadtak meg Szegeden

2013. április 16., kedd
Taxist támadtak meg Szegeden
taxi_it (5)

Egy részeg akart kiszállni fizetés nélkül, a szóváltás után belerúgott a taxiba és a sofőrt is inzultálta, a vád közfeladatok ellátó személy elleni erőszak is lehet.

Egy tápéi kocsmába hívták ki a taxit hétfő este. Az autóba egy erősen illuminált állapotú férfi szállt be, aki a Tápai utcába vitette magát. Fizetés nélkül lépett ki az autóból, a sofőr utána szólt, majd szóváltás alakult ki. „Volt egy kis fogócska, és az autómba is belerúgott. Még nem tudom, mekkora a kár, a karosszérialakatos mondja meg, hogy a lámpatartó műanyagot hogyan kell javítani” – mondta el a SZEGEDma.hu-nak a neve elhallgatását kérő taxis, aki hozzátette, hogy kollégái érkeztek a helyszínre először, a járőr csak fél órával a bejelentés után ért ki. Addigra lenyugodtak a kedélyek, a vandál utast elszállították a határozottan intézkedő rendőrök. A taxist tanúkét már kihallgatták, ha megállapítják a részeg felelősségét, akkor a vád a rongálás mellett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak is lehet, amit akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.