Bulvár

Közúti baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Közúti baleset szemtanúit keresi a rendőrség

2012. július 18., szerda
Közúti baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása ügyében kéri a lakosság segítségét - olvasható a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az eddigi információk szerint 2012. június 23. napján Szőregen a Rózsafesztiválon ismeretlen személy egy mezőgazdasági tehergépjárművet vezetett, amellyel részt vett a felvonuláson és zenészeket szállított. A sértett a jármű rakfelületén állva utazott, amikor elveszítette egyensúlyát és leesett a kocsiról, melynek következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügy körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, Szegeden a Párizsi krt. 16-22. szám alatt vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400-as szám 12-80, 13-48-as mellékein lehet - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.