Bulvár

Előzetesben a 16 éves vásárhelyi rabló

Előzetesben a 16 éves vásárhelyi rabló

2011. október 10., hétfő
Előzetesben a 16 éves vásárhelyi rabló

Újabb bűncselekményt követett el az a 16 éves hódmezővásárhelyi fiú, aki a nyáron egy társával több mint harminc öltözőszekrényt tört fel a helyi strandon, a fiatal most egy nő táskáját vette el és bántalmazta is az asszonyt; a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását – tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

A fiú a kerékpárjával egy biciklis nő mellé hajtott, majd kikapta kosarából a táskát. A sértett utána ment és kérdőre vonta a fiatalt, aki ekkor kétszer megütötte az asszonyt, majd újra menekülni kezdett. A 49 éves nő megállított egy autóst, együtt vették üldözőbe az elkövetőt, aki a táskát végül bedobta a járműbe, majd eltekert a helyszínről – ismertette az eset körülményeit

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Még aznap délután a sértett az utcájában meglátta a fiút, aki felismerve reggeli áldozatát, menekülni kezdett. A fiatalt az ott lakók fogták el, majd értesítették a rendőrséget. A 16 éves fiatalember a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, sőt azt is elismerte, hogy három másik táskalopást is ő követett el a városban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.