Bulvár

Meleg nyári időre számíthatunk

Meleg nyári időre számíthatunk

2011. augusztus 29., hétfő
Meleg nyári időre számíthatunk

Többnyire kevés felhőre, csapadék nélküli, túlnyomóan napos időre lehet számítani az ország területén - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn a honlapján.

Kedden is sok lesz a napsütés, de helyenként erősebb gomolyfelhő-képződés várható, és főként északkeleten fordulhat elő egy-egy zápor - olvasható a

met.hu

oldalon. Kedden napközben egyre többfelé északira, északnyugatira fordul, a Dunántúlon időnként megerősödik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11-17 Celsius-fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 26-31 fok között várható, de északnyugaton csupán 23-24 fok valószínű. Hétfőn és kedden - az előrejelzés szerint - az UV-B sugárzás átlagértéke eléri az erős, 5,8-as szintet. Ez azt jelenti, hogy 20-25 perc alatt leéghetünk. Az OMSZ tájékoztatása szerint a hét második felében várhatóan nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon többfelé várható eső, zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12-19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24-31 fok között várható, nyugaton valószínűleg hűvösebb lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.