Július utolsó napjaiban ismét melegszik a levegő

2016. július 28., csütörtök · Hozzászólok

hoseg01kf

A hétvégén is lehetnek záporok, zivatarok, de ezzel együtt július utolsó napjaiban ismét felmelegszik a levegő, néhol akár 35 Celsius-fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Országszerte felhőszakadásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

2016. július 26., kedd · Hozzászólok

felhoszakadas_eso_zivatar_02_gs

Az egész országban felhőszakadásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat: Budapesten és hat megyében másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Több megyében a heves zivatarok, sőt a hőség miatt is figyelmeztetéseket adtak ki keddre. Tovább »

Sok napsütés és 30 fok körüli meleg várható július utolsó hetében

2016. július 24., vasárnap · Hozzászólok

Kossuth Lajos

A következő napokban is lehetnek elszórtan záporok, zivatarok. Ezzel együtt viszont július utolsó hetében sok napsütésre és 30 Celsius-fok körüli melegre lehet készülni – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Napsütésre, melegre és esőre is készülni kell a hétvégén

2016. július 21., csütörtök · Hozzászólok

felho_mezo_videk_idojaras_meleg

Napsütésre, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre is készülni kell a hétvégén. Emellett többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Minden idők legmelegebb júniusa volt a múlt hónap, több globális rekord is megdőlt

2016. július 19., kedd · Hozzászólok

Az elmúlt hónap volt minden idők legmelegebb júniusa a Földön a globális feljegyzések 1880-as kezdete óta, 2016 júniusa a negyvenedik egymást követő június volt, amikor az átlaghőmérséklet meghaladta a 20. századi átlagot – közölte az amerikai Nemzeti Óceán-és Légkörkutató Hivatal kedden. Tovább »

Ismét melegebb, napsütéses lesz az idő

2016. július 17., vasárnap · Hozzászólok

Hõség - Elrendelték a hõségriadót

A héten is várható eső, de ezzel együtt már több lesz a napsütés és melegszik is a levegő, ismét 30 Celsius-fok körüli maximumokra lehet számítani – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Hűvös és esős lesz a hétvége

2016. július 14., csütörtök · Hozzászólok

esernyok04_gs

A nyár közepén megszokotthoz képest hűvösebb idő várható a hétvégén, helyenként a maximumok is csak 15 Celsius-fok körül alakulnak. Emellett ismét záporokra, zivatarokra, erős szélre is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Tovább »

Következő oldal »