Kedden az egész országban lehetnek intenzív esőzések

2014. július 28., hétfő · Egy hozzászólás

Keddre az egész országra figyelmeztetést adott ki felhőszakadás veszélye miatt a meteorológiai szolgálat. Több megyében heves zivatarok is lehetnek. Tovább »

Szeged víz alatt – egy óra alatt 18 milliméternyi eső szakadt a városra + VIDEÓ

2014. július 28., hétfő · 7 hozzászólás

ozonviz01_gs

Komoly vihar érte el vasárnap este Szegedet, az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint 10 és 11 óra között 18,3 milliméter csapadék hullott, amit 60 km/órás széllökések kísértek.
Tovább »

Szerda éjfélig néhol a havi csapadékmennyiséget meghaladó eső hullhat

2014. július 22., kedd · Egy hozzászólás

eso01_gs

Lehetnek olyan helyek az országban, ahol szerda éjfélig egy-másfél nap alatt a havi csapadékmennyiséget jelentősen meghaladó eső, záporeső hullik – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.
Tovább »

Keddre a felhőszakadás miatt adtak ki figyelmeztetéseket az egész országra

2014. július 21., hétfő · Hozzászólok

Keddre a várható felhőszakadás miatt adtak ki figyelmeztetéseket az egész országra, több megyében heves zivatarok is lehetnek. Tovább »

Hétfőre a kánikula és az eső miatt figyelmeztetéseket adott ki az OMSZ

2014. július 20., vasárnap · Egy hozzászólás

szeged_vihar_06

Hétfőre már nemcsak a hőség, hanem a várható heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt is figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Tovább »

A jövő héten többször lehetnek záporok, de marad a nyárias meleg

2014. július 20., vasárnap · Egy hozzászólás

hoseg1

A jövő héten többször is lehetnek záporok, zivatarok, és némileg enyhül a kánikula, de továbbra is marad a nyárias (30 Celsius-fok körüli), meleg idő – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
Tovább »

Hőség: életbe lépett az országos tiszti főorvos által elrendelt riasztás

2014. július 18., péntek · 2 hozzászólás

hoseg04_gs

Életbe lépett az országos tiszti főorvos által a tartós kánikula miatt elrendelt hőségriasztás. Az Országos Meteorológiai Szolgálat hét megyére és a fővárosra adott ki másodfokú figyelmeztetést.
Tovább »

Csongrád mellett hat megyére és Budapestre adott ki másodfokú figyelmeztetést az OMSZ

2014. július 17., csütörtök · Hozzászólok

hoseg17_gs

A nagy hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat hét megyére és Budapestre adott ki másodfokú figyelmeztetést péntekre. Ezzel együtt viszont több megyében felhőszakadásra is figyelmeztetnek.
Tovább »

Hétfőn csaknem az egész országban eső várható

2014. július 13., vasárnap · Egy hozzászólás

Két északkeleti megye kivételével hétfőre az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Hét megyében és Budapesten heves zivatarra is figyelmeztetnek. Tovább »

A jövő héten visszatér a nyárias időjárás

2014. július 13., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten is többfelé lehet zápor, zivatar, de emellett egyre több lesz a napsütés. Néhol a leghidegebb órákban sem csökken 19 Celsius-fok alá a hőmérséklet, nappal 30 fok körüli maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Következő oldal »