Árhullám vonul le a Dunán, a Lajtán és a Rábán

2014. október 24., péntek · Hozzászólok

Várhatóan az első fokú készültség szintje fölé emelkedik a Duna vízállása Nagybajcsnál a péntek délutáni óráktól, miután az elmúlt 72 órában jelentős mennyiségű csapadék hullott a folyó ausztriai szakaszán – közölte honlapján az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. Tovább »

Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége

2014. október 22., szerda · Hozzászólok

Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége időjárása. Az október 23-i ünnepen többfelé zavarhatja meg eső, illetve viharos szél a szabadtéri programokat. Szombaton csak néhol, vasárnap várhatóan sehol nem lesz eső, a leghidegebb órákban már 0 fok alá is hűlhet a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében. Tovább »

A jövő héten lehűlés várható

2014. október 19., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten többször, többfelé várható zápor, néhol zivatar. A hétvégén már nem valószínű csapadék, de akkor a leghidegebb órákban már mínusz 2 Celsius-fokig is hűlhet a levegő, a hegyekben akár hózápor is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

A hétvégén szelesebb lesz az idő, de továbbra sem várható jelentős lehűlés

2014. október 16., csütörtök · Hozzászólok

A hétvégén kezdetben még csapadékos lesz az idő, többször megerősödik a szél, többfelé tartós ködre is készülni kell. Szombaton és vasárnap viszont ismét sok lesz a napsütés, többfelé továbbra is 20 Celsius-foknál is melegebb lehet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
Tovább »

A jövő héten kissé mérséklődik a meleg

2014. október 12., vasárnap · Hozzászólok

Hétfőn még marad a napos, meleg idő, akár 27 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Azután azonban többször is megerősödhet a szél, lehet zápor, helyenként zivatar is, kissé mérséklődik a felmelegedés, de néhol még a hétvégén is 20 fok körüli meleg lesz – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A hétvégén is marad a száraz, enyhe őszi idő

2014. október 9., csütörtök · Hozzászólok

osz_falevel

A hétvégén is folytatódik az enyhe ősz. Reggelente párás, ködös lehet az idő, de csapadék nem várható, napközben több helyen 25-26 Celsius-fokig emelkedhet a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzésében, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Tovább »

Néhol folytatódik a szeles, esős idő

2014. szeptember 25., csütörtök · Hozzászólok

A több-kevesebb napsütés mellett a hétvégén 22 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet, de néhol folytatódik a hűvös, esős idő, s megélénkülhet, akár meg is erősödhet a szél – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
Tovább »

Következő oldal »