Napsütéses meleg idő várható szeptember utolsó napjaiban

2016. szeptember 25., vasárnap · Hozzászólok

felho_mezo_videk_idojaras_meleg

A következő napokban hajnalonként foltokban ködre, néhol talaj menti fagyra is készülni kell. Napközben viszont a sok napsütés mellett 25 Celsius-fok körüli maximumokkal egyre melegebb lesz – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Sok napsütésre, de fagypont körüli hidegre is készülni kell a hétvégén

2016. szeptember 22., csütörtök · Hozzászólok

szel_idojaras_osz

A hétvégén sok napsütés mellett csak helyenként lehet záporeső. Napközben 20 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, de a leghidegebb órákban már fagypont körüli értékekre is számítani lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A jövő héten ősziesebbre fordul az idő

2016. szeptember 18., vasárnap · Hozzászólok

eso_csapadek_vihar_zivatar

A sok napsütés mellett már egyre borúsabbra fordul az időjárás. A hét közepén esedékes őszi napéjegyenlőség jelzi az ősz kezdetét, s ennek nyomán egyre hűvösebb is lesz, a minimumok már jellemzően 10 Celsius-fok alatt várhatók, de a maximumok is csak néhol haladják meg a 20 fokot – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Esősebb és egyre hűvösebb idő várható a hétvégén

2016. szeptember 15., csütörtök · Hozzászólok

esernyok04_gs

A hétvégén a napsütés mellett már többször, többfelé várható zápor, akár zivatar is. Fokozatosan lehűl a levegő is, a hétvégén néhol már csak 20 Celsius-fokig emelkedik a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
Tovább »

Folytatódik a napsütéses, nyáriasan meleg idő

2016. szeptember 11., vasárnap · Hozzászólok

osz_idojaras_meteorologia_nadas

A következő napokban is folytatódik a napsütéses, nyárias idő 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Kezdetben csak elszórtan lehetnek záporok, a hétvégén viszont már borúsabb, csapadékosabb, hűvösebb idő várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A hétvégén is marad a nyárias időjárás

2016. szeptember 8., csütörtök · Hozzászólok

Hõség - Elrendelték a hõségriadót

A hétvégén is folytatódik a nyárias időjárás, 30 Celsius-fok körüli melegre és sok napsütésre lehet számítani, de helyenként egy-egy zápor, zivatar is kialakulhat – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A hűvös, esős napok ellenére is melegebb volt az átlagosnál az idei nyár

2016. szeptember 5., hétfő · Hozzászólok

Bár az idei volt a második legcsapadékosabb július a mérések óta, és augusztus is csaknem 1 fokkal hűvösebb volt mint a sokéves átlag, összességében a nyár középhőmérséklete kissé a normálérték felett alakult – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI megkeresésére. Tovább »

Esős hétkezdet után ismét 30 fok körüli maximumokra lehet számítani

2016. szeptember 4., vasárnap · Egy hozzászólás

felho_mezo_videk_idojaras_meleg

Borús idővel, sok esővel kezdődik a hét, majd ismét visszatér a napsütéses, nyárias idő 30 Celsius-fok körüli maximumokkal – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Nyárias idő várható az első szeptemberi hétvégén

2016. szeptember 1., csütörtök · Hozzászólok

osz_idojaras_meteorologia_nadas

Néhol lehet egy-egy zápor, zivatar, de továbbra is napsütéses, nyáriasan meleg idő várható az első szeptemberi hétvégén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Tovább »

Következő oldal »