Harminc ingatlant veszélyeztet a víz Szentesen és Csongrádon

2014. szeptember 15., hétfő · Hozzászólok

Harminc ingatlant veszélyeztet a hétvégén lehullott, nagy mennyiségű eső miatt kialakult belvíz Szentesen és Csongrádon – tájékoztatta a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-t. Tovább »

Késő délutántól, estétől mérséklődhet az intenzív esőzés

2014. szeptember 15., hétfő · Hozzászólok

Tizenhat megyében és a fővárosban továbbra is figyelmeztetések vannak érvényben a várható jelentős mennyiségű csapadék, valamint a felhőszakadás veszélye miatt. Késő délutántól, estétől mérséklődhet az intenzív esőzés. Tovább »

A jövő héten is lehetnek záporok, de akár 27 fok is lehet

2014. szeptember 14., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten is többször, többfelé lehet zápor, zivatar, de lehűlés nem várható. Néhol akár 27 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos középtávú előrejelzésében. Tovább »

Másodfokú riasztás van érvényben Csongrád megyére a heves esőzések miatt

2014. szeptember 14., vasárnap · Hozzászólok

szeged_vihar_01

Továbbra is jelentős esőzésekre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. Három északkeleti megye kivételével az egész országban figyelmeztetések vannak érvényben.
Tovább »

Kétszázezer homokzsákot visz Horvátországba az OKF

2014. szeptember 13., szombat · Hozzászólok

Kétszázezer homokzsákot indított útnak az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szombat este Horvátországba, ahol a napok óta tartó esőzések miatt több folyó is megáradt – tudatta az OKF a honlapján. Tovább »

Országszerte felhőszakadásra számíthatunk

2014. szeptember 13., szombat · Hozzászólok

A felhőszakadás veszélye miatt tizennégy megyében elsőfokú, négy megyében és Budapesten másodfokú figyelmeztetés van érvényben. Tovább »

Az ország nagy részén továbbra is figyelmeztetés van érvényben a sok eső miatt

2014. szeptember 12., péntek · Hozzászólok

Két megyében másod-, tizenhárom megyében és a fővárosban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a várható jelentős mennyiségű csapadék miatt.
Tovább »

Országszerte figyelmeztetés van érvényben záporok miatt

2014. szeptember 11., csütörtök · Hozzászólok

Kilenc megyében és a fővárosban másod-, az ország többi területén elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a sok eső miatt. Tovább »

A jövő héten esősebb időre lehet számítani

2014. szeptember 7., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten esősebb időre lehet számítani, helyenként erős, viharos széllel kísért zivatarok is lehetnek. A hétvégére némileg mérséklődik a nappali felmelegedés, ekkor többfelé 20 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Tizenegy megyében és a fővárosban sok esőre figyelmeztet a meteorológia

2014. szeptember 1., hétfő · Hozzászólok

Két nyugati megyében másod-, kilenc megyében és a fővárosban elsőfokú figyelmeztetés van érvényben a várható jelentős mennyiségű csapadék, illetve a felhőszakadás veszélye miatt hétfőn.
Tovább »

Következő oldal »