Esős és hűvösebb idővel kezdődik az április

2015. március 29., vasárnap · Hozzászólok

esogif_gs

A jövő héten sokszor kell esőre számítani, többször megerősödik a szél is. Április első napjaiban a hegyekben hózápor is lehet. A hőmérséklet is fokozatosan visszaesik, a húsvéti hétvégén hajnalban fagypont körül, néhol napközben is csak 5 Celsius-fok körül alakul az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Napsütésre, de esőre, szélre is számítani kell a hétvégén

2015. március 26., csütörtök · Hozzászólok

A hétvégén is többfelé kisüthet a nap, de emellett esőre is számítani kell. Emellett erős, helyenként viharos lesz a szél. Néhány fokkal mérséklődik a meleg: eleinte néhol még akár 21 Celsius-fok is lehet, de a hét végére néhol csak 9 fokig emelkedik a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.
Tovább »

Tovább csökkent a belvízzel elöntött terület nagysága az Alsó-Tisza vidékén

2015. március 13., péntek · Hozzászólok

belviz_hattyuval04_gs

Több mint ezer hektárral, 29 ezer hektárra csökkent az elöntött terület nagysága az Alsó-Tisza vidékén, ebből 15 150 hektár vetés vagy szántó – tájékoztatta Kádár Mihály, védelemvezető-helyettes pénteken az MTI-t. Tovább »

A jövő héten is sok napsütésre lehet számítani

2015. március 8., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten is sok napsütésre lehet számítani, csak néhol lehet kisebb eső, zápor. A leghidegebb órákban többfelé lehetnek mínuszok, de nappal 10 Celsius-fok körüli melegre, néhol 15 fokra lehet számítani – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Az országos középtávú előrejelzés szerint március 15-én is napsütéses idő várható. Tovább »

Következő oldal »