A tavasz utolsó hetében is változékony lesz az idő

2015. május 24., vasárnap · Hozzászólok

A következő napokban folytatódik a borús, esős idő. Többfelé megerősödik, viharossá is fokozódik a szél. A tavasz utolsó hetében viszont már több napsütés is várható, s akár 27 Celsius-fokig is melegedhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Vihar miatt több dunántúli járásra kiadták a másodfokú riasztást

2015. május 13., szerda · Hozzászólok

A vihar miatt több dunántúli járásra másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat szerdán kora este. Az érintett területeken már a következő órákban számítani lehet olyan heves zivatarokra, amelyet viharos szél, illetve jégeső kísérhet, továbbá rövid idő alatt jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Tovább »

Napsütéssel indul a hét, majd ismét szeles, esős idő lesz

2015. május 10., vasárnap · Hozzászólok

idojaras01_gs

A következő napokban sok lesz a napsütés, melegszik az idő, akár 28 Celsius-fok is lehet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Az országos, középtávú előrejelzés szerint a hét második felében ismét esős, szeles lesz az időjárás. Tovább »

Kevés napsütésre lehet számítani szerdán Csongrád megyében

2015. április 29., szerda · Hozzászólok

levego_leg_felho

A viharos szél miatt tizennégy megyére és a fővárosra továbbra is elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. A másodfokú riasztásokat viszont már mindenhol visszavonták. Az ország nagy részén szerdán is kell erős, viharos széllökésekre számítani.
Tovább »

Szeles, esős, hűvös idő várható a következő a napokban

2015. április 26., vasárnap · Hozzászólok

Hétfőn még 26 Celsius-fok körüli meleg is lehet, délutántól azonban záporokra, zivatarokra is készülni kell – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Az országos középtávú előrejelzés szerint a következő napokban hűvösebb lesz az idő, többfelé várható csapadék, erős, viharos lesz a szél. Május elsején is borús, esős, szeles idő várható. Tovább »

Következő oldal »