Átmeneti hidegfront után még az ősz első napjaiban is meleg lesz

2016. augusztus 28., vasárnap · Hozzászólok

Hõség - Elefántok fürdenek a fõvárosi állatkertben

Egy hidegfront következtében záporokkal, zivatarokkal kezdődik a hét, de a hét második felében ismét visszatér a meleg, száraz idő. Még az ősz első napjaiban is többfelé 30 Celsius-fok körül alakulnak a hőmérsékleti maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Nyárias idő várható augusztus utolsó hétvégéjén

2016. augusztus 25., csütörtök · Hozzászólok

Napsütéses, meleg, száraz idő várható augusztus utolsó hétvégéjén. A hőmérsékleti maximumok 30 Celsius-fok körül alakulnak, néhol megélénkül a szél, de eső nem várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből.
Tovább »

A hidegfront után visszatér a nyárias meleg idő

2016. augusztus 21., vasárnap · Hozzászólok

nyugagy_nyaralas_nyar_tengerpart_riviera

A következő napokban borús, esős, hűvös idő várható, de a hét második felében visszatér a nyárias meleg idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Változékony idő lesz az ünnepi hétvégén

2016. augusztus 18., csütörtök · Hozzászólok

augusztus20_opusztaszer49_gs

Augusztus 20-án inkább napsütéses, száraz időre lehet számítani, 30 Celsius-fok körüli maximumokkal. Ezzel együtt viszont a hétvégén is folytatódik a változékony időjárás: a napsütés mellett záporok, zivatarok is előfordulhatnak, és vasárnap néhol napközben is csak 20 fok körül lesz a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből. Tovább »

Változékony idő lesz a jövő héten

2016. augusztus 14., vasárnap · Hozzászólok

felho_mezo_videk_idojaras_meleg

A következő napokban sok esőre, de napsütésre és 30 Celsius-fok körüli melegre is készülni kell. Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzése szerint augusztus 20-án inkább napos, száraz idő várható. Tovább »

A globális felmelegedés miatt számtalan város alkalmatlanná válhat olimpia rendezésére

2016. augusztus 12., péntek · Hozzászólok

A globális felmelegedés miatt az északi félteke legtöbb városa alkalmatlanná válhat arra 2085-re, hogy nyári olimpia házigazdája legyen, köztük van Isztambul, Madrid, Róma, Párizs és Budapest, amelyek pályáztak vagy pályáznak a 2020-as vagy a 2024-es nyári olimpiai játékok megrendezésére, vagy Tokió a 2020-as játékok helyszíne – állapították meg amerikai tudósok. Tovább »

Visszatér a nyár – a hétvégén ismét melegszik az idő

2016. augusztus 11., csütörtök · Hozzászólok

nyar_hoseg_kanikula_mti

A hétvégén ismét egyre több napsütésre lehet számítani és melegszik is az idő, kezdetben még csak 20, vasárnap viszont már akár 30 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Tovább »

Következő oldal »