Változékony időjárással kezdődik a nyár

2016. május 29., vasárnap · Hozzászólok

napsutes_tavasz_szel

Változékony időjárással kezdődik jövő héten a meteorológiai nyár. Több helyen lehetnek záporok, erős, akár viharos széllel kísért zivatarok. Helyenként viszont hosszabb napos időszakok mellett akár 30 Celsius-fok körüli meleg is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Nyárias melegre, de esőre is számítani kell a hétvégén

2016. május 26., csütörtök · Hozzászólok

felho_mezo_videk_idojaras_meleg

Nyárias, 30 Celsius-fok körüli melegre, de esőre, helyenként zivatarokra is számítani lehet az utolsó májusi hétvégén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből. Tovább »

Kiadós esők után 30 fok körüli meleg várható a jövő héten

2016. május 22., vasárnap · Hozzászólok

napsutes_osz_sziv

A következő napokban változékonyra fordul az idő, többfelé várható eső, zivatar, több felé jelentős mennyiségű csapadék is hullhat. Átmeneti enyhülés után viszont ismét melegszik a levegő, a hétvégén 30 Celsius-fok körüli meleg is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttatott el az MTI-hez. Tovább »

Folytatódik a változékony idő

2016. május 15., vasárnap · Egy hozzászólás

napsutes_tavasz_szel

A következő napokban folytatódik a változékony, kissé hűvös idő. A leghidegebb órákban helyenként fagy is lehet, többfelé várható eső, zápor, a hét második felében viszont ismét több napsütésre, 20 Celsius-fok körüli melegre lehet készülni – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott, országos középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A pünkösdi hosszú hétvégén is marad az esős idő

2016. május 12., csütörtök · Hozzászólok

kod_csuszos_esos_ut_osz

A következő napokban is többfelé várható eső, emellett erős, olykor viharos lehet a szél. Lehűlésre is számítani kell, néhol csak 12-13 Celsius-fokig melegszik majd fel a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből.
Tovább »

Esős időre kell készülni a jövő héten

2016. május 8., vasárnap · Hozzászólok

eso01_gs

A következő napokban folytatódik a változékony idő, többfelé 20 Celsius-fok feletti maximum várható, de esőre is számítani lehet. A hét második felében még csapadékosabb lesz az időjárás, a felmelegedés is mérséklődik, a hétvégén néhol csak 15 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Következő oldal »