A jövő héten marad a száraz és hideg idő

2016. december 4., vasárnap · Hozzászólok

fagy_hideg_tel_osz_idojaras

A következő napokban folytatódik a száraz és hideg időjárás, többször mínusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a minimumok és napközben is fagypont körüli értékekre lehet számítani – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Lehűléssel kezdődik a hét

2016. november 27., vasárnap · Hozzászólok

kod_csuszos_esos_ut_osz

Erős széllel és lehűléssel kezdődik a hét, helyenként akár mínusz 10 Celsius-fok is lehet. Többfelé várható a csapadék is, eső, havas eső, néhol hózápor – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Sok napsütés várható a jövő héten

2016. november 20., vasárnap · Hozzászólok

osz_idojaras_meteorologia_nadas

A jövő héten is sok lesz a napsütés, lehűlés nem várható: többfelé 15 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A hétvégén enyhébb, de csapadékosabb lesz az idő

2016. november 17., csütörtök · Hozzászólok

eso_vihar_felhoszakadas_zivatar

A hétvégén enyhül a hideg, napközben akár 17 Celsius-fok is lehet. Ugyanakkor többfelé erős lesz a légmozgás, továbbá záporokra, néhol kiadós esőre is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Éghajlatkutató: egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárási jelenségek

2016. november 16., szerda · Hozzászólok

tornado_vihar

A megfigyelések szerint egyre gyakoribbak az olyan szélsőséges időjárási események, amelyek korábban emberöltőnként csak egyszer fordultak elő – hangsúlyozta az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlatkutatója az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában. Tovább »

Lehűléssel kezdődik a jövő hét

2016. november 13., vasárnap · Hozzászólok

hideg_szel_eso_osz

Lehűlésre kell készülni a jövő héten: a leghidegebb órákban akár mínusz 7 Celsius-fok is lehet, s néhol még napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet. Emellett sokat süt majd a nap, de eső, hó, ónos eső is várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Sok eső és sok hó miatt is figyelmeztetéseket adtak ki szombatra

2016. november 11., péntek · Hozzászólok

eso_csapadek_vihar_zivatar

A sok eső miatt három dunántúli megyére másodfokú, további kilenc megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetést adott ki szombatra a meteorológiai szolgálat. Néhány megyére a havazás, valamint a szél és a hófúvás veszélye miatt adtak ki elsőfokú figyelmeztetéseket. Tovább »

Kiadós esőzés és havazás várható a hétvégén

2016. november 10., csütörtök · Hozzászólok

eso_csapadek_zapor_zivatar_idojaras

Hűvös, csapadékos idő lesz a hétvégén: néhol még napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, többfelé kiadós esőzésre, továbbá havazásra, néhol hófúvásra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Következő oldal »