A jövő héten lehűlésre kell készülni

2015. október 4., vasárnap · Hozzászólok

A következő napokban változékony lesz az időjárás, napsütésre is számítani lehet, de többször borús, esős lesz az idő. A levegő fokozatosan lehűl, a hétvégén fagypont közeli minimumokra is készülni kell, helyenként a maximumok is 10 Celsius-fok körül alakulnak majd – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Szeptember utolsó napjaiban is folytatódik a borús, esős idő

2015. szeptember 27., vasárnap · Hozzászólok

A következő napokban is folytatódik a borús, esős idő, sokfelé megerősödik a szél. A hét második felében viszont, októberre némileg javul az idő, több napsütésre lehet számítani, s a hétvégén sokfelé visszatérnek a 20 Celsius-fok feletti maximumok is – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Tovább »

Borús idő várható a hétvégén sok esővel

2015. szeptember 24., csütörtök · Hozzászólok

Borús, szeles, egyre hűvösebb idő várható a hétvégén, sok esővel. Pénteken országszerte jelentős mennyiségű csapadék hullhat – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében. Tovább »

Változatos őszi idő várható a jövő héten

2015. szeptember 20., vasárnap · Hozzászólok

A következő napokban egyre inkább ősziesebbre fordul az időjárás. Néhol a leghidegebb órákban akár 5 Celsius-fokig is hűlhet a levegő, napközben 20-25 fok körül alakulnak a maximumok – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Tovább »

A jövő héten ismét visszatér a 30 fokos meleg

2015. szeptember 13., vasárnap · Hozzászólok

A következő napokban is folytatódik a nyáriasan meleg időjárás, több helyen 30 Celsius-fok feletti maximumokra lehet számítani. Helyenként csapadékra is készülni kell, de tartós esőzés egyelőre nem várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Napsütésre, de esőre és lehűlésre is készülni kell a jövő héten

2015. szeptember 6., vasárnap · Hozzászólok

Változékony, őszies időre lehet számítani a jövő héten. Több órás napsütésre, de záporokra és lehűlésre is készülni kell: a leghidegebb órákban néhol mindössze 4 Celsius-fok is lehet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzésében, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Következő oldal »