Felhőszakadás várható több megyében, így Csongrádban is

2014. augusztus 23., szombat · Egy hozzászólás

felhoszakadas_eso_zivatar_02_gs

Öt déli megyére másodfokú, az ország többi területére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat a felhőszakadás miatt. Több megyében heves zivatarra is figyelmeztetnek.
Tovább »

A hétvégén is többfelé lehet záporeső, zivatar

2014. augusztus 21., csütörtök · Hozzászólok

A hétvégén több napsütésre lehet számítani, de továbbra is többfelé lehet számítani záporokra, zivatarra. Vasárnapra némileg mérséklődik a felmelegedés, néhol csak 18 Celsius-fokig emelkedik a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Tovább »

Az ország nagy részén csütörtökön is sok eső várható

2014. augusztus 21., csütörtök · Hozzászólok

Az ország nagy részére csütörtökre is elsőfokú figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat a heves zivatarok, illetve felhőszakadás miatt.
Tovább »

Csongrád megyére nincs érvényben figyelmeztetés a várható heves esőzések miatt

2014. augusztus 20., szerda · Hozzászólok

szeged_vihar_01

A várható heves zivatarok, illetve a felhőszakadás veszélye miatt tizennégy megyére és a fővárosra adott ki elsőfokú figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.
Tovább »

Augusztus 20.: dörgés, villámlás, viharos szél, zivatar kísérheti az ünnepi rendezvényeket

2014. augusztus 18., hétfő · Hozzászólok

villam_44

Dörgés, villámlás, viharos szél, zivatarok kísérhetik az ünnepi rendezvényeket – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő délután a honlapján.
Tovább »

Megdőlt a napi hidegrekord

2014. augusztus 18., hétfő · Hozzászólok

Megdőlt a napi hidegrekord, a Nógrád megyei Zabaron 5 Celsius-foknál is hidegebb volt hétfő hajnalban – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján.
Tovább »

Viharos idő várható augusztus 20-án

2014. augusztus 17., vasárnap · Hozzászólok

A jövő hét elején még száraz napos idő várható, a maximumok többfelé 30 Celsius-fok körül alakulnak, szerdán, augusztus 20-án többfelé várható zápor, zivatar, a hétvégére viszont ismét visszatér a napos, meleg idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A hőségre figyelmeztet Csongrád megyében az OMSZ

2014. augusztus 14., csütörtök · Hozzászólok

szeged_vihar_06

Az egész országra figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre a várható heves zivatarok, felhőszakadás, viharos szél, illetve a sok eső miatt. Három megyében tartós hőségre is figyelmeztetnek.
Tovább »

Riasztás a hőség miatt Csongrád megyére is, de este érkezik egy hidegfront

2014. augusztus 13., szerda · 2 hozzászólás

hoseg05_gs

A hőség miatt négy megyére és a fővárosra elsőfokú, három megyére másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat szerdára. Emellett több területen heves zivatarra, felhőszakadásra kell készülni. Késő este hidegfront érkezik.
Tovább »

Zivatar, felhőszakadás, hőség is várható hétfőn

2014. augusztus 10., vasárnap · Egy hozzászólás

jegeso06_ia

Tizennégy megyére és Budapestre a heves zivatarok és a felhőszakadás, másutt a hőség miatt adott ki figyelmeztetéseket hétfőre a meteorológiai szolgálat. Tovább »

Következő oldal »