Hőség – felfüggesztett kamionstop, vízosztás

2015. július 3., péntek · Hozzászólok

Hõség - Budapest

Felfüggesztik a kamionstopot a hétvégére az érkező hőhullám miatt – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken. Továbbá ásványvizet oszt a MÁV-START a főváros három főpályaudvarán és tizennégy vidéki vasútállomáson szombattól a hőségriasztás ideje alatt 10 és 17 óra között. Tovább »

A hétvégén is folytatódik a napsütéses, nyári idő

2015. július 2., csütörtök · Hozzászólok

A hétvégén is folytatódik a napsütéses, nyári idő: csapadék nem várható, több helyen még a leghidegebb órákban is 20 Celsius-fok lehet, vasárnap 35 fokig melegedhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki, MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A jövő héten változékony lesz az időjárás, kánikula nem várható

2015. június 21., vasárnap · Hozzászólok

levego_leg_felho

A jövő héten napsütésre, de záporra, esetleg zivatarra is készülni kell. Néhol napközben is csak 16 Celsius-fok lehet. Helyenként 27-28 fokig is felmelegszik a levegő, de kánikula nem várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.
Tovább »

Néhol még késő este is csaknem 30 fok lehet

2015. június 13., szombat · Hozzászólok

Hõség - Budapest

Az előrejelzés szerint szombaton a legmagasabb hőmérséklet 31-35 Celsius-fok között várható, és késő estére is csak 24-29 fok közé hűl le a levegő. A hőség miatt négy megyére első-, az ország többi területére másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.
Tovább »

Hőség – A meteorológiai szolgálat másodfokúra emelte a figyelmeztetést

2015. június 12., péntek · Hozzászólok

Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére kiterjesztette és egyúttal másodfokúra emelte a péntekre korábban kiadott hőség miatti figyelmeztetését. A maximumhőmérséklet délután 30-33 Celsius-fok között alakul, késő este is csak 19-24 fokig esik vissza a hőmérséklet – közölte az MTI. Tovább »

Következő oldal »