Sok eső és lehűlés várható a jövő héten

2014. november 16., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten jellemzően borús lesz az idő, többször lehet eső, zápor. A hét vége felé a Zemplénben akár hózápor is előfordulhat. Némi lehűlésre is készülni kell, a hétvégén a leghidegebb órákban akár mínusz 3 Celsius-fokig is hűlhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A jövő héten is folytatódik az enyhe az idő

2014. november 9., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten olykor lehet kisebb eső, de sok napsütés is várható. Ezzel együtt folytatódik az enyhe idő, a hét elején 20, de még a hétvégén is több helyen 15 Celsius-fok körüli meleg lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Ötvenegy éve nem volt ilyen meleg Csongrád megyében (FRISSÍTE) + FOTÓK

2014. november 7., péntek · Hozzászólok

novemberi_meleg09_KF

23,1 fokot mértek a meteorológusok Derekegyházán, ezen a napon utoljára ilyen meleg 1963-ban volt Csongrád megyében, az országos melegrekord ugyanakkor megdőlt. Kinti programjait mára időzítse, holnaptól borús, felhős időt jósolnak a meteorológusok. Tovább »

A hétvégén már borúsabb, de továbbra is enyhe lesz az idő

2014. november 6., csütörtök · Hozzászólok

A hétvégén borúsabb és esősebb lesz az idő, de továbbra is marad az ilyenkor szokásoshoz képest enyhe idő. Pénteken 21 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
Tovább »

Hamarosan elkezdődik a téli üzem az M5-ös autópályán

2014. november 5., szerda · Hozzászólok

IMG_2

A balástyai autópálya mérnökségen tartott előadásokkal és gépszemlével vette kezdetét a téli időszámítás az M5-ös autópályán. Az AKA Alföld Koncessziós Autópálya Zrt. és az M5 Autópálya Üzemeltető társasága, az AWAY ITE Zrt. téli üzemeltetésre felkészített karbantartó flottával és rendszeres útellenőri szolgálattal biztosítja a balesetmentes közlekedés feltételeit. Tovább »

Akár 20 fok is lehet a héten

2014. november 2., vasárnap · Hozzászólok

A héten többször is megélénkül, helyenként meg is erősödik a szél. Olykor kisebb záporok lehetnek, de emellett sok napsütésre lehet számítani, és több helyen akár 20 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Következő oldal »