Hidegfront érkezik, de hét közepén még 25-26 fok is lehet

2015. április 12., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten elején érkező hidegfront ellenére a hét közepéig marad a 20 Celsius-fok körüli meleg, a hétvégén viszont helyenként már 10 fokig sem melegszik a levegő – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Az országos, középtávú előrejelzés szerint a héten sokfelé várható eső, zápor, s többször megerősödik, olykor viharossá fokozódik a szél is. Tovább »

A jövő hét elején folytatódik a hűvös, esős idő

2015. április 5., vasárnap · Hozzászólok

eso_csapadek_vihar_zivatar

A jövő hét elején is többször várható eső, helyenként hó is, és a leghidegebb órákban fagypont alatti hőmérsékletre is készülni kell. A szél erős, olykor viharos lehet. A hét második felében mérséklődik a légmozgás, napos idő várható, és a hét végére már 20 Celsius-fok körüli meleg lehet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.
Tovább »

A húsvéti hosszú hétvégén többször csapadékos és szeles lesz az idő

2015. április 2., csütörtök · Hozzászólok

A húsvéti hosszú hétvégén is többször megerősödik a szél, sokfelé várható zápor, helyenként hózápor is. A leghidegebb órákban továbbra is lehetnek mínuszok, s néhol nappal is csak 6 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.
Tovább »

Esős és hűvösebb idővel kezdődik az április

2015. március 29., vasárnap · Hozzászólok

esogif_gs

A jövő héten sokszor kell esőre számítani, többször megerősödik a szél is. Április első napjaiban a hegyekben hózápor is lehet. A hőmérséklet is fokozatosan visszaesik, a húsvéti hétvégén hajnalban fagypont körül, néhol napközben is csak 5 Celsius-fok körül alakul az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Napsütésre, de esőre, szélre is számítani kell a hétvégén

2015. március 26., csütörtök · Hozzászólok

A hétvégén is többfelé kisüthet a nap, de emellett esőre is számítani kell. Emellett erős, helyenként viharos lesz a szél. Néhány fokkal mérséklődik a meleg: eleinte néhol még akár 21 Celsius-fok is lehet, de a hét végére néhol csak 9 fokig emelkedik a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.
Tovább »

Következő oldal »