A jövő héten már többfelé várhatók mínuszok

2014. október 26., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten csak néhol lehet egy kis eső, a szél is jellemzően mérsékelt marad. Ezzel együtt többfelé várható fagy, néhol akár mínusz 4 Celsius-fokig is hűlhet a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Árhullám vonul le a Dunán, a Lajtán és a Rábán

2014. október 24., péntek · Hozzászólok

Várhatóan az első fokú készültség szintje fölé emelkedik a Duna vízállása Nagybajcsnál a péntek délutáni óráktól, miután az elmúlt 72 órában jelentős mennyiségű csapadék hullott a folyó ausztriai szakaszán – közölte honlapján az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. Tovább »

Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége

2014. október 22., szerda · Hozzászólok

Eleinte esős, majd hideg lesz a hosszú hétvége időjárása. Az október 23-i ünnepen többfelé zavarhatja meg eső, illetve viharos szél a szabadtéri programokat. Szombaton csak néhol, vasárnap várhatóan sehol nem lesz eső, a leghidegebb órákban már 0 fok alá is hűlhet a levegő – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében. Tovább »

A jövő héten lehűlés várható

2014. október 19., vasárnap · Hozzászólok

A jövő héten többször, többfelé várható zápor, néhol zivatar. A hétvégén már nem valószínű csapadék, de akkor a leghidegebb órákban már mínusz 2 Celsius-fokig is hűlhet a levegő, a hegyekben akár hózápor is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

A hétvégén szelesebb lesz az idő, de továbbra sem várható jelentős lehűlés

2014. október 16., csütörtök · Hozzászólok

A hétvégén kezdetben még csapadékos lesz az idő, többször megerősödik a szél, többfelé tartós ködre is készülni kell. Szombaton és vasárnap viszont ismét sok lesz a napsütés, többfelé továbbra is 20 Celsius-foknál is melegebb lehet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzésében.
Tovább »

A jövő héten kissé mérséklődik a meleg

2014. október 12., vasárnap · Hozzászólok

Hétfőn még marad a napos, meleg idő, akár 27 Celsius-fokig is emelkedhet a hőmérséklet. Azután azonban többször is megerősödhet a szél, lehet zápor, helyenként zivatar is, kissé mérséklődik a felmelegedés, de néhol még a hétvégén is 20 fok körüli meleg lesz – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Következő oldal »