Rövid időre visszatér a hőség az első júliusi hétvégén

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

Hõség - Elefántok fürdenek a fõvárosi állatkertben

Az első júliusi hétvégén rövid időre visszatér a hőség, akár 35 Celsius-fok is lehet. Ezzel együtt viszont egyre többfelé lehetnek záporok, zivatarok és vasárnapra némileg mérséklődik a meleg is – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Eső és némi enyhülés várható június utolsó napjaiban

2016. június 26., vasárnap · 2 hozzászólás

nyar_hoseg_kanikula_mti

A heves zivatarokkal kísért hidegfront hatására június utolsó napjaiban kissé enyhül az eddigi kánikula, néhol csak 20 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok. A jövő héten is többször lesznek záporok, zivatarok, mindeközben a hét második felétől többfelé ismét 30 foknál is melegebb lesz – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Tovább »

Első- és másodfokú riasztások zivatar, felhőszakadás veszélye miatt az egész országra

2016. június 26., vasárnap · Hozzászólok

eso_vihar_felhoszakadas_zivatar

Egyre több járásra ad ki első- és másodfokú riasztásokat a meteorológiai szolgálat. A vasárnap éjfélig szóló veszélyjelzés szerint a hőség mellett az egész országban heves zivatarokra és felhőszakadásokra kell számítani.
Tovább »

A hétvégén folytatódik az országos kánikula

2016. június 23., csütörtök · Hozzászólok

Hõség - Kánikula a fõvárosban

A hétvégén folytatódik az országos kánikula: akár 37 Celsius-fokig is melegedhet a levegő, s több helyen még a leghidegebb órákban is 20 fok felett alakul a hőmérséklet. Ezzel együtt szombaton még kisebb körzetekben, vasárnap már többfelé heves zivatarokra: jégesőre, viharos szélre is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Következő oldal »