Változékony, olykor szeles lesz az idő a hosszú hétvégén

2016. október 27., csütörtök · Hozzászólok

felho_mezo_videk_idojaras_meleg

A hosszú hétvégén sok lesz a napsütés, de erős szélre, néhol záporokra, a leghidegebb órákban mínuszokra, napközben 10 Celsius-fok feletti maximumokra lehet számítani -áll az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtöki országos középtávú előrejelzésében. Tovább »

Több helyen 20 fok körüli meleg is lehet a jövő héten

2016. október 23., vasárnap · Hozzászólok

osz_idojaras_meteorologia_nadas

A következő napokban általában borús, felhős lesz az ég, néhol esőre is készülni kell, de enyhe lesz az időjárás, több helyen 20 Celsius-fok körül alakulhatnak a maximumok – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Kezdetben sok esőre, majd mind több napsütésre lehet számítani a hétvégén

2016. október 20., csütörtök · Hozzászólok

eso_vihar_felhoszakadas_zivatar

A hétvégén kezdetben sok esőre, majd egyre több napsütésre lehet számítani, a leghidegebb órákban fagypont alatti hőmérsékletre is készülni kell. Október 23-án hajnalban mínusz 3 fok is lehet, de napközben többórás napsütés várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Borús, esős idő várható a héten

2016. október 16., vasárnap · Hozzászólok

esernyok04_gs

A következő napokban többnyire borús, esős lesz az időjárás, néhol kiadós esőzések is lehetnek. Ezzel együtt enyhe lesz az idő, több helyen még minimumok is 10 Celsius-fok körül alakulnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A hétvégén kissé melegszik a levegő

2016. október 13., csütörtök · Hozzászólok

osz_idojaras_meteorologia_nadas

A hétvégén kissé melegszik a levegő, néhol 20 Celsius-fokig emelkedik a hőmérséklet, de jellemzően borús lesz az ég és többfelé várható eső – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-hez csütörtökön eljuttatott országos, középtávú előrejelzésből. Tovább »

Borús, esős idő várható a jövő héten

2016. október 9., vasárnap · Hozzászólok

eso_vihar_felhoszakadas_zivatar

Kevés napsütés után a következő napokban jellemzően borús, csapadékos idő várható, néhol kiadós esőzésekre is készülni kell. A hétvégére némileg javul és melegszik az idő, helyenként a leghidegebb órákban is 10 fok körül alakul a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Mínuszokra is készülni kell a hétvégén

2016. október 6., csütörtök · Hozzászólok

hideg_szel_eso_osz

Kevésbé csapadékos, ködös és hűvösebb lesz a hétvége időjárása, a leghidegebb órákban több helyen mínuszokra is készülni kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

A jövő héten már hűvös, őszies lesz az időjárás

2016. október 2., vasárnap · Hozzászólok

eso_csapadek_vihar_zivatar

A következő napokban ősziesre fordul az időjárás: többfelé várható eső, megerősödik, akár viharossá fokozódik a szél, lehűlésre is készülni kell, hajnalban fagypont közeli hideg is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Tovább »

Következő oldal »